Підсумки роботи гуртка «Зірки Horeca» за 2024-2025 рік
Тиждень факультету технологій тваринництва та продовольства очима гуртківців «Зірки Horeca»
Сталий розвиток та екологічна відповідальність у HoReCa
Гастроекспедиція гуртківців «Зірки HoReCa» у центр Полтави
Веганське кафе як простір практики, ідей та гастрономічних експериментів
Традиції гостинності та гастрономічна культура в Україні
Культура харчування як основа здоров’я і сталого майбутнього
Знайомство з гастрономічними трендами – англійською!
«Зірки HoReCa» сяють на міжнародній конференції
Академічна доброчесність: міфи, реальність і виклики ШІ
Кулінарна мандрівка літературними стежками Полтавщини
Український базар – культурний феномен
Soft Skills: інгредієнт №1 у рецепті гостинності
Майстер-клас від керівника гуртка «Зірки HoReCa» Романа Кузнєцова
Панельна дискусія у межах вебінару Optima Hotels & Resorts
Форум ідей «Сталий розвиток індустрії гостинності»
На шляху до професійного діалогу: обговорюємо проблеми класифікації готелів