Діяльність гуртка «Зірки HoReCa»

Підсумки роботи гуртка «Зірки Horeca» за 2024-2025 рік

Тиждень факультету технологій тваринництва та продовольства очима гуртківців «Зірки Horeca»

Сталий розвиток та екологічна відповідальність у HoReCa

Гастроекспедиція гуртківців «Зірки HoReCa» у центр Полтави

Веганське кафе як простір практики, ідей та гастрономічних експериментів

Традиції гостинності та гастрономічна культура в Україні

Культура харчування як основа здоров’я і сталого майбутнього

Знайомство з гастрономічними трендами – англійською!

На Дні відкритих дверей гуртківці «Зірки HoReCa» з натхненням презентують спеціальність «Готельно-ресторанна справа»!

«Зірки HoReCa» сяють на міжнародній конференції

Академічна доброчесність: міфи, реальність і виклики ШІ

Кулінарна мандрівка літературними стежками Полтавщини

Гуртківці «Зірки HoReCa» у пошуках професійних секретів: обговорення трендів індустрії гостинності та візит до готелю «Палаццо»

Український базар – культурний феномен

Soft Skills: інгредієнт №1 у рецепті гостинності

Гуртківці «Зірки HoReCa» на відкритті унікальної навчально-виробничої лабораторії веганських технологій

Майстер-клас від керівника гуртка «Зірки HoReCa» Романа Кузнєцова

Панельна дискусія у межах вебінару Optima Hotels & Resorts

Форум ідей «Сталий розвиток індустрії гостинності»

Участь гуртківців «Зірки HoReCa» у VІІІ Міжнародній науково-практичній конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Перспективи розвитку територій: теорія і практика. Поствоєнне відновлення»

На шляху до професійного діалогу: обговорюємо проблеми класифікації готелів 

З маленьких кроків починається великий шлях: конкурс портфоліо першокурсників ОП «Готельно-ресторанна справа» – гуртківців «Зірки HoReCa»

Гостинність без кордонів: англійська + розвиток = успіх! 

Засідання наукового гуртка «Зірки HoReCa»