Солодка творчість та ароматна атмосфера панували на черговому засіданні студентського наукового гуртка «Зірки HoReCa». Цього разу учасники мали нагоду відчути себе кондитерами – під час майстер-класу з виготовлення зефіру, який провів керівник гуртка Роман Кузнєцов.
Під час заходу пан Роман поділився професійними секретами технології приготування зефіру, розкривши деталі ідеальної консистенції, структури, температури та подачі. Але найкращим досвідом стало те, що кожен учасник створив власну зефірку! Авторську, смачну, неповторну – з індивідуальним підписом кулінарної душі.
Це був не просто майстер-клас, це – практика творчості, смаку та впевненості у своїх силах. Для «Зірок HoReCa» це ще один крок до майбутньої професії, де гастрономія – мова, а кожна страва – історія, яку можна писати разом – із ароматом зефіру та бажанням творити дива на кухні.
Майстер-клас від керівника гуртка об’єднав студентську спільноту навколо любові до гастрономії та кулінарної майстерності у сфері HoReCa.