Протягом 2024-2025 року гурток «Зірки HoReCa» активно розвивався як платформа для обміну знаннями, практичних досліджень і творчих ініціатив у сфері готельно-ресторанної індустрії. Студенти брали участь у численних наукових конференціях, виїзних заняттях, круглих столах і майстер-класах, які допомогли поглибити розуміння сучасних тенденцій, сталого розвитку та інновацій у HoReCa. Особливою увагою гуртківців користувалися питання гастрономічної відповідальності, зелених технологій, локальної кулінарної спадщини, сталого розвитку, повоєнного відновлення та майбутнього індустрії гостинності
Члени студентського наукового гуртка «Зірки HoReCa» протягом 2024-2025 навчального року брали активну участь у науково-дослідній роботі кафедри харчових технологій. Підготовані до публікації та опубліковані результати таких досліджень:
Катерина Ляшенко – «Вплив міжнародних організацій на ринкову ситуацію у готельно-ресторанній індустрії»; «Смак без кордонів: інновації та адаптація кулінарних традицій»
Софія Хіцька – «Майбутнє бюджетних готелів і хостелів в Україні»;
Наталія Пикало – «Сніданкові традиції світу: культурна спадщина, етика та сучасні тенденції»;
Дарія Сєрова – «Традиції гостинності та гастрономічна культура в Україні».
Після таких яскравих здобутків настав час познайомитися з тими, хто робить гурток «Зірки HoReCa» живим і натхненним. У рубриці «Знайомтесь» ми розповімо про активних учасників гуртка – їхні захоплення, проєкти та внесок у розвиток індустрії гостинності. Давайте відкриємо для себе історії тих, хто формує майбутнє HoReCa вже сьогодні.

