Тиждень розпочався з урочистого відкриття, на якому виступили ректор ПДАУ професор Олександр Галич, та декан факультету професор Світлана Усенко. Ректор привітав усіх присутніх, наголосивши на важливості підготовки висококваліфікованих фахівців для аграрного сектору, які поєднують наукові знання з практичними навичками. Він підкреслив, що факультет відіграє ключову роль у формуванні майбутнього українського агробізнесу, сприяючи сталому розвитку та інноваціям у тваринництві й харчовій промисловості. Світлана Усенко, у свою чергу, акцентувала увагу на досягненнях студентів і викладачів факультету. Вона зазначила, що Тиждень факультету – це не лише свято, а й платформа для професійного зростання й обміну ідеями.
Учасники студентського наукового гуртка «Зірки HoReCa» взяли участь у низці заходів, які об’єднали практику, науку й цінності сталого розвитку.
На урочистому відкритті підтримали Струцьку Софію, яка чуттєво й натхненно заспівала, подарувавши атмосфері відкриття Тижня факультету нотки щирості, тепла та справжньої творчої енергії.
На засіданні гуртка студенти гуртка занурилися у світ європейських стандартів готельно-ресторанної справи, обговорюючи, як ці підходи можуть змінити українську індустрію гостинності. Говорили про сталий розвиток у харчових технологіях як справжній ключ до відновлення країни. Розмова торкнулася зелених інновацій, гастрономічної відповідальності та ролі HoReCa, як каталізатора прогресу, що поєднує культуру, бізнес і турботу про планету. Завершився тиждень факультету церемонією нагородження найактивніших студентів і викладачів. Нагороду отримала і наша Катерина Ляшенко! Гуртківці «Зірки Horeca» продовжать удосконалювати свої знання, прагнучи бути частиною професійної спільноти.

