Діяльність гуртка «Зірки HoReCa»

Український базар – культурний феномен

Soft Skills: інгредієнт №1 у рецепті гостинності

Гуртківці «Зірки HoReCa» на відкритті унікальної навчально-виробничої лабораторії веганських технологій

Майстер-клас від керівника гуртка «Зірки HoReCa» Романа Кузнєцова

Панельна дискусія у межах вебінару Optima Hotels & Resorts

Форум ідей «Сталий розвиток індустрії гостинності»

Участь гуртківців «Зірки HoReCa» у VІІІ Міжнародній науково-практичній конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Перспективи розвитку територій: теорія і практика. Поствоєнне відновлення»

На шляху до професійного діалогу: обговорюємо проблеми класифікації готелів 

З маленьких кроків починається великий шлях: конкурс портфоліо першокурсників ОП «Готельно-ресторанна справа» – гуртківців «Зірки HoReCa»

Гостинність без кордонів: англійська + розвиток = успіх! 

Засідання наукового гуртка «Зірки HoReCa»