|
Навчальна дисципліна |
Анотація |
Силабус |
|
Обов’язкова частина |
||
|
Дисципліни загальної підготовки |
||
|
Біофізика |
||
|
Біохімія |
||
|
Вища математика |
||
|
Економіка підприємства |
||
|
Іноземна мова (за професійним спрямуванням) |
||
|
Інформаційні системи та технології |
||
|
Історія та культура України |
||
|
Організація та планування діяльності підприємства |
||
|
Основи фахової діяльності |
||
|
Правознавство |
||
|
Українська мова (за професійним спрямуванням) |
||
|
Фізичне виховання |
||
|
Філософія |
||
|
Хімія |
||
|
Дисципліни професійної підготовки |
||
|
Анатомія і фізіологія сільськогосподарських тварин |
||
|
Безпека життєдіяльності та основи охорони праці |
||
|
Біоетика і біобезпека
|
||
|
Гігієна тварин |
||
|
Годівля тварин і технологія кормів |
||
|
Екологія в тваринництві |
||
|
Заготівля, зберігання та контроль якості кормів |
||
|
Конярство |
||
|
Основи стандартизації, метрології, сертифікації і управління якістю продукції |
||
|
Розведення сільськогосподарських тварин |
||
|
Технологія виробництва молока і яловичини |
||
|
Технологія виробництва продукції аквакультури |
||
|
Технологія виробництва продукції бджільництва |
||
|
Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва |
||
|
Технологія виробництва продукції кролівництва і звірівництва |
||
|
Технологія виробництва продукції птахівництва |
||
|
Технологія виробництва продукції свинарства |
||
|
Технологія молока і молочних продуктів |
||
|
Технологія м’яса і м’ясних продуктів |
||
|
Технологія переробки продукції тваринництва |
||
Вибіркові освітні компоненти
|
Факультетський каталог вибіркових дисциплін |
Анотація |
Презентація / силабус |
|
Присадибне та фермерське тваринництво |
||
|
Методика та технологія обробки наукової інформації |
||
|
Біотехнологія |
||
|
Генетика з біометрією |
Силабус |
|
|
Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин |
||
|
Гігієна і санітарія харчових підприємств |
||
|
Хіміко-бактеріологічний аналіз |
||
|
Біологічно активні речовини в харчових технологіях |
||
|
Органічні технології виробництва продукції свинарства |
||
|
Основи організації та ведення рибогосподарської діяльності |
||
|
Консалтинг інноваційної діяльності в сільському господарстві |
||
|
Присадибне вівчарство та козівництво |
||
|
Аналіз структурно-механічних властивостей харчових продуктів |
Анотація |
|
|
Реологія харчових продуктів |
||
|
Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини |
|
|
|
Нутріціологія |
|
|
|
Каталог фахових вибіркових дисциплін |
Анотація |
Презентація / силабус |
|
Технологія відтворення тварин |
||
|
Технологія продуктів забою тварин |
Силабус |
|
|
Основи наукових досліджень та патентування |
|
|
|
Прикладна зоологія |
||
|
Біохімія молока та м’яса |
||
|
Мікробіологія молока та м’яса |
Анотація |
|
|
Технохімічний і мікробіологічний контроль якості і безпечності продукції тваринництва |
||
|
Технологічне обладнання м'ясо- і молокопереробних підприємств |
||
|
Машини і механізми виробничих процесів у тваринництві та переробній промисловості |
||
|
Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі |
||
|
Менеджмент і маркетинг у тваринництві |
||
|
Основи проектування підприємств молочної і м'ясної галузей |
||
|
Інжиніринг підприємств молочної і м'ясної галузей |
||
|
Мисливські господарства та національні заповідники |
||
| Технологія органічної продукції тваринництва | Анотація | Силабус |
|
Профілактика хвороб тварин |
Анотація |
