Спеціальності Деканат Кафедри Студ. рада Анонси Встигни подати індивідуальні показники роботи науково-педагогічного працівника за 2022 рік! Студенти, лише з вашою допомогою ми станемо краще... Компанія «Фін Агро Консалтінг» пропонує роботу! Безкоштовно вивчайте англійську мову з носіями мови на базі Мовного центру ПДАУ! Підготовчі курси від Полтавського державного аграрного університету Стажування в сільському господарстві Швейцарії в 2022 році! Освітяни, давайте допоможемо ЗСУ РАЗОМ! Підвищення кваліфікації "Комунікації під час війни" Навчання у Братиславі для студентів Подання заявок на участь у щорічному конкурсі "Молодий вчений року" продовжується! Запрошуємо стати учасниками вебінару Запрошуємо на День відкритих дверей Запрошуємо вас взяти участь у вебінарі Анкетування викладачів Тиждень академічної доброчесності ПДАУ Опитування здобувачів щодо якості проведення занять Опитування «Навчальна дисципліна очима здобувачів вищої освіти». Конкурс на кращий студентський відеоролик Рейтингові показники роботи науково-педагогічних працівників Анкетування «Викладач очима здобувачів вищої освіти» Вибір навчальних дисциплін 53 науково-методична конференція викладачів і аспірантів Запрошення до друку Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв» VІ Всеукраїнська інтернет-конференція «Актуальні питання технології продукції тваринництва» Новини Іспити для визначення рівня володіння державною мовою Участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Animal science: "Sustainable Livestock Production and Animal Welfare"» Обговорення проєктів ОП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» для підготовки фахівців бакалаврського і магістерського рівнів Випускники ПДАУ стають стейкхолдерами для рідного університету Міжнародне підвищення кваліфікації викладачів кафедри харчових технологій м. Люблін, Республіка Польща Розвиток співпраці між кафедрою Харчових технологій та Державним біотехнологічним університетом В Новий рік – з новими здобутками! Гостьова лекція з дисципліни «Біоетика і біобезпека» Захист кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня магістра зі спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва Розвиток студентоцентрованого навчання та формування індивідуальної освітньої траєкторії через академічну мобільність Співпраця факультету ТВППТ з Полтавським обласним еколого- натуралістичним центром учнівської молоді Відбулася II всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв» Відкрита лекція з дисципліни «Присадибне та фермерське тваринництво» Захист кваліфікаційних робіт для здобуття освітнього ступеня магістра за спеціальністю 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва Викладачі ПДАУ продовжують профорієнтаційну роботу серед старшокласників Полтавщини Випускники Микола Іваненко - випускник ПДАУ Наталія Божинська - випускниця ПДАУ Олег Чуб - випускник ПДАУ Анатолій Скорик - випускник ПДАУ Ярослав Глухов - випускник ПДАУ Ярослав Ємець - випускник ПДАУ Партнери Підписання меморандуму про співпрацю між Полтавським державним аграрним університетом і ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» Підписаний меморандум про співпрацю з ТОВ НВП «Глобинський свинокомплекс» Зустріч науково-педагогічних працівників факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва з стейкхолдерами в рамках круглого столу «Інноваційні технології годівлі тварин і технології кормів» Сьогоденняфакультету Інформаціяпро зміст навчання Історія факультету Корисна інформація для студентів Відгуки стейкхолдерів Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва