Рада з якості вищої освіти спеціальності "Харчові технології"

Стартувала процедура обрання здобувачами вищої освіти вибіркових навчальних дисциплін

Перегляд і оновлення проєктів освітніх програм  Харчові технології після громадського обговорення

Обговорення проєкту ОПП Харчові технології на 2024 рік

Вибір навчальних дисциплін здобувачів  ступеня вищої освіти магістр

Актуалізація освітніх програм спеціальності Харчові технології

ОНОВЛЕННЯ ЗМІСТУ НАВЧАЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН ОПП ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ДРУГОГО МАГІСТЕРСЬКОГО РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ 

Навчання, викладання та наукові дослідження при підготовці магістрів з харчової технології як складові інтернаціоналізації освітньої діяльності

Онлайн-зустріч із науково-педагогічними працівниками та адміністрацією факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва

Робоча зустріч з питань узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів  з  ОПП Харчові технології другого (магістерського) рівня вищої освіти

СПЕЦІАЛІЗОВАНІ ЛАБОРАТОРІЇ, ЩО ЗАБЕЗПЕЧУЮТЬ ВИКЛАДАННЯ ФАХОВИХ ДИСЦИПЛІН ОП «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»

 

 

 

План роботи ради з якості вищої освіти спеціальності "Харчові технології" на:  2022-2023; 2023-2024 навчальний рік

Звіт про роботу ради з якості вищої освіти спеціальності "Харчові технології" за: 2022-2023 навчальний рік

Склад Ради з якості вищої освіти спеціальності "Харчові технології" на: 2022-2023; 2023-2024  навчальний рік

Положення про Раду з якості вищої освіти спеціальності "Харчові технології" ПДАУ

 

Звіт про роботу науково-методичної ради за 2021-2022 навчальний рік

Склад науково-методичної ради на 2021-2022 навчальний рік

План роботи науково-методичної ради на 2021-2022 навчальний рік

Положення про науково-методичну раду спеціальності Харчові технології