Обговорення проєкту ОПП Харчові технології на 2024 рік

На черговому засіданні ради з якості вищої освіти спеціальності Харчові технології пройшло обговорення проєкту освітньо-професійної програми Харчові технології першого (бакалаврського) рівня освіти.
В обговоренні взяли участь Гарант освітньої програми Харчові технології першого (бакалаврського) рівня освіти Ніна БУДНИК, шеф-кухар готельно-ресторанного комплексу Vivat-Провінція Анатолій ПАВЛОВ, голова ради з якості освіти спеціальності Харчові технології Алла КАЙНАШ, члени ради з якості за цією спеціальністю Віктор ЮХНО, Лариса КУЗЬМЕНКО, Володимир ТЕНДІТНИК, Галина ДУБОВА, Євгенія Х
МЕЛЬНИЦЬКА, Вікторія ШЕЛУДЬКО, та здобувачі спеціальності 181 Харчові технології - Анна ДИЧКО (3 курс), Костянтин КОРНІЄНКО (2 курс).

   

На засіданні було розглянуто та внесено рекомендації від стейкхолдерів, науково-педагогічних працівників університету та здобувачів вищої освіти щодо вдосконалення освітньої програми Харчові технології першого (бакалаврського) рівня освіти на 2024 рік. Проєкт освітньої програми прийнято до винесення на громадське обговорення шляхом розміщення на офіційному сайті Університету.