Актуалізація освітніх програм спеціальності Харчові технології

21 лютого 2023 року на засіданні Ради з якості вищої освіти спеціальності «Харчові технології» одним із питань порядку денного було обговорення актуальних пропозицій щодо удосконалення освітньо-професійних програм спеціальності Харчові технології ступенів вищої освіти «БАКАЛАВР» і «МАГІСТР» відповідно до рекомендацій та відгуків-рецензій стейкхолдерів ОПП.

До обговорення проєктів ОПП Харчові технології долучилися члени робочих груп з розроблення освітніх програм: ступеня вищої освіти «Бакалавр» – гарант ОП Ніна БУДНИК, доцентка, голова ради з якості вищої освіти спеціальності «Харчові технології», Алла КАЙНАШ, доцент Віктор ЮХНО; ступеня вищої освіти «Магістр» – гарант ОП Валерій СУКМАНОВ, доцентка Галина ДУБОВА. Важливою складовою діяльності робочих груп є аналіз відгуків-рецензій стейкхолдерів ОПП, проєкти яких були представлені для громадського обговорення на сайті університету протягом січня місяця 2023 року. Також до обговорення ОПП долучилися члени ради з якості вищої освіти спеціальності «Харчові технології» професор Володимир ТЕНДІТНИК та доцентка Євгенія ХМЕЛЬНИЦЬКА.

Під час обговорення проєктів освітніх програм особливу увагу приділили змісту освітньої підготовки здобувачів вищої освіти на обох рівнях з урахуванням особливостей галузі харчових виробництв і технологій. Вирішили внести зміни до освітніх програм обох рівнів згідно узагальнених таблиць пропозицій та зауважень стейкхолдерів СВО БАКАЛАВР, СВО МАГІСТР.

Продовжуємо працювати над удосконаленням освітньо-професійної програми з метою надання якісних освітніх послуг і підготовки висококваліфікованих фахівців за спеціальністю ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ.