З 2011 р. – член Вченої ради по захисту кандидатських дисертацій ХДУХТ К64.088.03 (наказ МОНУ від 29.11.2011. № 1380, наказ МОНУ від 29.12.2014. № 1528)
Освіта
Аспірантура
У 1996 рік вступила на денну форму навчання до аспірантури, у 2001 році захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.13 «Технологія консервованих продуктів», за темою «Розробка технології сливового та чорносмородинового соків з використанням методу центрифугування» в Одеській національній академії харчових технологій.
Досвід роботи
1995 р. - 2008 р. – асистент кафедри загальноінженерних дисциплін Полтавській університет економіки і торгівлі;
2008 р. - 2012 р. – доцент кафедри загально інженерних дисциплін ПУЕТ, отримала диплом доцента кафедри загальноінженерних дисциплін 2008 р.
2012 р. - 2013 р. – доцент кафедри «Технології харчових виробництв і ресторанного господарства» ПУЕТ;
2013 р. - 2018 р. – доцент кафедри «Готельно-ресторанна та курортна справа» ПУЕТ;
2018 р. - 2019 р. – завідуюча кафедрою технології молока і м’яса Сумський національний аграрний університет.
Знання мов
Підвищення кваліфікації
12. Полтавський державний аграрний університет «Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв», 21.12.2021, сертифікат СС 00493014/001360-21. Тема "ВПЛИВ АНТИОКСИДАНТІВ НА РЕАКЦІЇ УТВОРЕННЯ АРОМАТІВ В УМОВАХ ГІДРОТЕРМІЧНОЇ ОБРОБКИ СИРОВИНИ", "Розробка рецептури хумусу із нетрадиційної сировини для дієтичного харчування".
13. Національний університет біоресурсів і природокористування України «Науково-педагогічні працівники з інноваційної спрямованості педагогічної діяльності», 25.10.2021-5.11.2021, сертифікат СС00493706/015202-21. Тема "Впровадження інтерактивних технологій навчання в навчальному процесі".
14. Полтавська державна аграрна академія "Модернізація освітньої діяльності та проблеми управління якістю підготовки фахівців в умовах діджиталізації" 24-25 лютого 2021 р. Сертифікат № 276 СС00493014/000276-21 (12 годин). Тема" АДАПТАЦІЯ СТУДЕНТІВ ДО ЗМІН НАВЧАННЯ В УМОВАХ ДІДЖИТАЛІЗАЦІЇ".
15. «Сервіси Google як ефективний ресурс організації дистанційного навчання в кризових умовах», організований ДЗВО «Університет менеджменту освіти» (м.Київ), 28.04.2022 (6 годин).
Стажування
2018 р. - філія Сумського молочного заводу ДП «Аромат» (листопад-грудень).
Здобутки
Почесна грамота Полтавської обласної ради за вагомі досягнення у науково-педагогічній діяльності (2012 р);
Почесна грамота за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у забезпечення населення області якісними продуктами харчування та з нагоди Дня працівників харчової промисловості (Жовтень, 2023 р.)
Публікації
Має 87 публікацій, у тому числі, 2 монографії, 5 статей Scopus, 6 статей WoS, 2 патенти на винахід, 10 патентів на корисну модель, технічні умови на харчові продукти.
Список публікацій:
Обов'язки
Відповідальна за науковий гурток кафедри