Перегляд і оновлення проєктів освітніх програм Харчові технології після громадського обговорення

З метою забезпечення якості й організації безперервного процесу розвитку освітніх програм кожного року відбувається їх перегляд.

Так, 03 січня 2024 року на засіданні ради з якості вищої освіти спеціальності «Харчові технології» обговорили проєкти освітніх програм Харчові технології першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти, які з 28 листопада по 27 грудня 2023 року перебували на громадському обговоренні.

Гарант освітньої програми «Харчові технології»  першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, Ніна БУДНИК, узагальнила пропозиції стейкголдерів, які були зазначені у відгуках-рецензіях та надійшли на Google-форму, що висвітлені на сайті університету.

  

Голова ради з якості спеціальності, Алла КАЙНАШ, зазначила, що проєкти освітніх програм Харчові технології були перевірені на відповідність стандартам вищої освіти спеціальності, нормативно-правовим документам, місії та стратегії Університету, схвалені радою з якості вищої освіти спеціальності та передані на розгляд вченої ради факультету технологій тваринництва та продовольства.