Робоча зустріч з питань узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів з ОПП Харчові технології другого (магістерського) рівня вищої освіти

На початку лютого, після завершення обговорень проєктів освітніх програм, розміщених на сайті університету, в робочій групі відбулося засідання щодо аналізу рекомендованих пропозицій та зауважень до науково-освітньої програми другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології.
На засіданні були присутні гарант ОПП другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології професор Сукманов Валерій, доценти Тюрікова Інна, Дубова Галина, голова науково-методичної ради зі спеціальності Харчові технології, доцент Юхно Віктор.

Пропозиції та зауваження надали: зовнішні стейкхолдери – Надія Ремізова, Станка Тодорова Дамянова, Любомир Хомічак; внутрішні стейкхолдери (викладачі за ОПП та викладачі ЗВО) – Алла Кайнаш, Ніна Будник, Олег Іванов, Микола Зось-Кіор, Лариса Кузьменко, Олена Красота, Віктор Юхно.

Більшість пропозицій поступило щодо коректування або змін в матриці відповідності програмних компетентностей компонентам освітньо-професійної програми та матриці забезпечення програмних результатів навчання (ПРН) відповідними компонентами освітньо-професійної програми. Майже всі пропозиції були враховані при формуванні кінцевої редакції освітньо-професійної програми.