Психологічна підтримка, sofr skills, омбудсмен

До Всесвітнього дня здоров'я 

Кураторські години зі студентами кафедри харчових технологій

Зустріч першокурсників спеціальностей Харчові технології та Готельно-ресторанна справа з омбудсменом і психологічною службою ПДАУ

Зустріч омбудсмена учасників освітнього процесу ПДАУ зі здобувачами вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології

Психологічна адаптація студентів – запорука успішного освітнього процесу

Психологічна служба ПДАУ вітає студентів першого курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа з початком навчання в університеті

Формування soft skills у студентів факультетів ІТФ і ТВППТ

Захист прав учасників освітнього процесу ПДАУ в контексті викликів сьогодення

Зустріч науково-педагогічних працівників і здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва з омбудсменом ПДАУ

Тренінг зі стресостійкості для магістрів ОПП Харчові технології 

17 листопада 2021 року Магістри харчових технологій у заході протидії та запобігання булінгу!

5 жовтня 2021 р. Лекція про навички Soft Skills та Hard Skills

Формування компетентностей «SOFT SKILLS» у майбутніх науковців в галузі харчових технологій

25 листопада 2020 року Навіщо майбутньому технологу харчових технологій soft skills?

13 листопада 2020 року он-лайн інформаційно-просвітницька зустріч студентів на тему «Репродуктивне здоров’я: фактор ризику та збереження»

10 листопада 2020 року Он-лайн зустріч  кураторів на тему «Репродуктивне здоров’я: фактор ризику та збереження»