Кураторські години зі студентами кафедри харчових технологій

 

З початком нового семестру на кафедрі харчових технологій відбулися кураторські години для студентів 1 курсу спеціальностей Харчові технології та Готельно-ресторанна справа спільно з керівницею психологічної служби ПДАУ, практичним психологом, арттерапевтом Іриною ПЛАКСІЄНКО. Студенти й викладачі кафедри харчових технологій за допомогою Ірини ПЛАКСІЄНКО змогли опанувати методику поліпшення фізичного та емоційного стану з дошкою Садху – перевірений часом інструмент для роботи з тілом і внутрішнім простором або енергією.
Під час зустрічі обговорювалися питання анкетування «Я – першокурсник», «Здоровий спосіб життя» та складений сценарій майбутніх проєктів для участі у конкурсі творчих робіт.

 

 

   

 

Завдяки цікавим арттерапевтичним вправам студенти змогли згуртуватися для командної роботи. А найбільш вражаючим було створення оркестру, де кожен не тільки виконував свою партію на обраному музичному інструменті, а й зміг випробувати себе в ролі диригента. В кінці зустрічі студенти ретельно обирали пісню, яку б їм хотілося заспівати разом, і зрештою обрали гімн України. Цей момент зустрічі став зворушливим для всіх присутніх.

Колектив кафедри та студенти вдячні Ірині ПЛАКСІЄНКО за корисні поради, психологічну підтримку та професіоналізм!