Формування компетентностей «SOFT SKILLS» у майбутніх науковців в галузі харчових технологій

4 жовтня 2021 року практичний психолог психологічної служби ПДАУ, арттерапевт, профорієнтолог,  ігропрактик к. психол. н., доцентка Ганна Подлєсна провела з здобувачами вищої освіти освітньо-наукового ступеня «Магістр» спеціальності «Харчові технології» інтерактивний захід «Компетентності «SOFT SKILLS». На заході був присутній гарант ОПП Харчові технології професор Валерій Сукманов. В ході дискусії були проаналізовані професійні та гнучкі компетентності, визначенні їх особливості та відмінності.
Учасники заходу обговорили, що наявність таких навичок у майбутніх спеціалістів харчових технологій, формує соціальну, громадянську та цифрову компетентність, а також соціально-психологічну готовність до якісного виконання професійних обов’язків.