Навчальна дисципліна |
Анотація |
Силабус |
Обов’язкові навчальні дисципліни |
||
Ділова іноземна мова |
||
Інноваційні технології виробництва продукції тваринництва |
||
Інноваційні технології переробки продукції тваринництва |
||
Методологія та організація наукових досліджень |
||
Моделювання технологічних процесів у галузі |
||
Підприємництво |
||
Селекція сільськогосподарських тварин |
||
Технологія виробництва кормів і кормових добавок |
||
Технологія органічної продукції тваринництва |
||
Фізіологія травлення і біологія продуктивності сільськогосподарських тварин |
Вибіркові навчальні дисципліни
Навчальна дисципліна |
Анотація |
Презентація / Силабус |
Факультетські вибіркові дисципліни |
||
Біологічно активні речовини в харчових технологіях |
||
Нетрадиційна сировина та інгредієнти в технологіях харчових продуктів |
||
Технологія функціональних продуктів |
||
Холодильні системи у харчових галузях |
||
Маркування та етикетування сировини та харчових продуктів |
||
Охорона праці в галузі та цивільний захист |
||
Сучасні матеріали та технології пакування харчової продукції |
||
Сучасні технології зберігання харчової продукції |
||
Каталог фахових вибіркових дисциплін |
||
Біотехнологія відтворення сільськогосподарських тварин |
Презентація |
|
Контроль якості та безпечності продукції тваринництва |
Презентація |
|
Психологія трудових відносин у колективі та управління персоналом |
Презентація |
|
Раціональне харчування людей |
||
Біометричний аналіз та прогнозування у розведенні та селекції |
||
Спеціалізоване м’ясне скотарство |
||
Відходи тваринництва та їх переробка |
Презентація |
|
Сільськогосподарське дорадництво |