Навчальні дисципліни підготовки здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр 2025 року набору

 

Навчальні дисципліни

Силабус / РПНД

Обов’язкова частина

Дисципліни загальної підготовки

Вища математика

Силабус / РПНД

Економіка підприємства

Силабус / РПНД

Іноземна мова (за професійним спрямуванням)

Силабус / РПНД 

Інформаційні системи та технології

Силабус / РПНД

Історія та культура України

Силабус / РПНД

Основи фахової діяльності

Силабус / РПНД

Правознавство

Силабус / РПНД

Українська мова (за професійним спрямуванням)

Силабус / РПНД

Фізика

Силабус / РПНД

Фізичне виховання

Силабус / РПНД

Філософія

Силабус / РПНД

Хімія

Силабус / РПНД

Дисципліни професійної підготовки

Безпека життєдіяльності та основи охорони праці

Силабус / РПНД

Екологія харчових виробництв та утилізація відходів

Силабус / РПНД

Інженерна і компʼютерна графіка

Силабус / РПНД

Контроль якості та безпечності харчових продуктів

Силабус / РПНД

Менеджмент харчових підприємств

Силабус / РПНД

Основи наукових досліджень

Силабус / РПНД

Проєктування підприємств харчових виробництв

Силабус / РПНД

Процеси і апарати харчових виробництв

Силабус / РПНД

Стандартизація, сертифікація та управління якістю

Силабус / РПНД

Теоретичні основи харчових виробництв

Силабус / РПНД

Технічна мікробіологія

Силабус / РПНД

Технологічне обладнання харчових виробництв

Силабус / РПНД

Технологія бродильних виробництв

Силабус / РПНД

Технологія води і водопідготовки

Силабус / РПНД

Технологія жирів та жирозамінників

Силабус / РПНД

Технологія зберігання і переробки зерна

Силабус / РПНД

Технологія консервування плодів та овочів

Силабус / РПНД

Технологія молока і молочних продуктів

Силабус / РПНД

Технологія м’яса і м’ясних продуктів

Силабус / РПНД

Технологія хліба, макаронних виробів та харчоконцентратів

Силабус / РПНД

Технологія цукру та кондитерських виробів

Силабус / РПНД

Управління якістю та безпечністю харчових продуктів з основами НАССР

Силабус / РПНД

Харчова хімія

Силабус / РПНД

                                                                                                                                Вибіркові освітні компоненти

Факультетський каталог вибіркових дисциплін

Презентація / силабус

Біологічно активні речовини в харчових технологіях

Силабус

Біотехнологія

Силабус

Українські традиції в культурі харчування

Силабус

Хіміко-бактеріологічний аналіз

Силабус

Гігієна і санітарія харчових підприємств

Силабус

Екопарки

Силабус

Організація безпечного активного відпочинку

Силабус

Технологія делікатесних виробів з нетрадиційної м’ясної сировини

Силабус

Технології харчових міні-виробництв

Силабус

Технологія переробки риби та нерибних водних продуктів

Силабус

Нутріціологія

Силабус

Технологія напоїв

Силабус

Реологія

Силабус

Митний супровід продовольчої сировини та харчових продуктів

Силабус

Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини

Силабус

Захист прав споживачів

Силабус

Каталог фахових вибіркових дисциплін

3 семестр

Основи фізіології і гігієни харчування

Силабус

Основи сенсорного аналізу харчових продуктів

Силабус

4 семестр

Біохімія сировини і харчових продуктів

Силабус

Мікробіологія сировини і харчових продуктів

Силабус

5 семестр

Технології м’ясних напівфабрикатів та кулінарних виробів

Силабус

Основи будівництва та архітектурно-планувальні рішення

Силабус

6 семестр

Технології продуктів дієтичного харчування

Силабус

Технологія зберігання харчових продуктів

Силабус

7 семестр

Технологія крафтових сирів

Силабус

Автоматизація харчових виробництв

Силабус

Технологія харчових продуктів з гідробіонтів

Силабус

Технологічні розрахунки, облік і звітність у харчових технологіях

Силабус

8 семестр

Харчові добавки

Силабус

Технології функціональних продуктів

Силабус

Товарознавство і пакування харчових продуктів

Силабус

Кондитерське та пекарське мистецтво

Силабус