Професійне пізнання з використанням тренінгів та ігрових методик

17 грудня 2021 року в Полтавському державному аграрному університеті відбулася зустріч викладачів факультету обліку та фінансів із учнями Полтавської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 26.

    

Викладачі кафедри фінансів, банківської справи та страхування провели тренінг на тему «Ціна держави». Під час тренінгу наголошувалося на тому, що все в житті має власну ціну, і держава також. Увагу учнів було сконцентровано на тому, що «безкоштовні послуги держави» можливі завдяки податкам і зборам, які ми сплачуємо до бюджету. У школярів була можливість ознайомитись із симулятором бюджету, бізнес-калькуляторами «Рахунок від держави» та «Ціна пального»,  грою-симулятором «Метр кордону». Ця методика дозволила в ігровій формі оживити нудні цифри та дати можливість школярам зрозуміти, що таке податки і на які цілі вони йдуть.

Окрім того, під час інтелектуальної гри «Брейн-ринг», яку провела кафедра бухгалтерського обліку та економічного контролю ПДАУ,  школярі мали змогу показати свої інтелектуальні здібності.

Кафедра гуманітарних і соціальних дисциплін провела лінгвістичну інтерактивну гру «Alias» і вікторину «Політологія». Лінгвістична інтерактивна гра «Alias» дозволила гарно провести час і закріпити знання з іноземної мови. Веселощі почалися через хвилину після початку гри! Ця гра пояснює слова та змушує людей розмовляти іноземною мовою.

    

Інтерактивна пізнавальна гра «Політологія» дозволила школярам дискутувати на політичні теми та закріпити власні знання щодо політичної грамотності.

Кафедра економічної теорії та економічних досліджень дала змогу школярам помандрувати стежками брендового туризму під час лекції на тему «Брендовий туризм».

Учні Полтавської загальноосвітньої школи № 26 цікаво і креативно провели свій день у Полтавському державному аграрному університеті.

Модератори цієї зустрічі:

  • Дорогань-Писаренко Л. О., декан факультету обліку та фінансів, професорка кафедри економічної теорії та економічних досліджень, к. е. н., професорка;
  • Безкровний О. В., заступник декана факультету обліку та фінансів зі спеціальності Фінанси, банківська справа та страхування, професор кафедри фінансів, банківської справи та страхування, к. е. н., доцент;
  • Ліпський Р. В., заступник декана з виховної  роботи, доцент кафедри бухгалтерського обліку та економічного контролю, к. е. н., доцент;
  • Дроботя Я. А., доцентка кафедри фінансів, банківської справи та страхування, к. е. н., доцентка;
  • Кончаковський Є. О., доцент кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін, к. е. н., доцент;
  • Подлєсна Г. В., доцентка кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін, к. психол. н., доцентка;
  • Приходько С. М., доцент кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін, к. політ. н., доцент;
  • Красота О.  Г., доцентка кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін, к. е. н., доцентка.