Професійна активність НПП

Успішна співпраця викладачів ПДАУ зі Шведським університетом сільськогосподарських наук

Крафтові м‘які сири, вироблені в експертному центрі «Milk Local Product»

У ПДАУ відбулися форум і виставка-ярмарок виробників аграрної продукції

РОБОТА СЕКЦІЇ ФАКУЛЬТЕТУ ТЕХНОЛОГІЙ ТВАРИННИЦТВА ТА ПРОДОВОЛЬСТВА 55-Ї НАУКОВО-МЕТОДИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ ВИКЛАДАЧІВ І АСПІРАНТІВ ПДАУ

Круглий стіл з нагоди відзначення Всесвітнього дня водно-болотних угідь

Вечір пам’яті «Серця золотий запас», приурочений до 95-ї річниці від дня народження Федора Кузьмича Почерняєва

Методичний тренінг “Основні тенденції розвитку акредитаційного процесу та кращі практики роботи галузевих експертних рад”

У Полтавському державному аграрному університеті відбувся форум-ярмарок «Крафтовий бізнес Полтавщини: єднання заради відновлення регіону»

Участь викладачів факультету ТТП в семінарі «Промислове свинарство: сучасні реалії та перспективи»

Міжнародна науково-практична конференція “Сучасні тенденції розвитку галузі тваринництва: світовий та національний виміри

Дегустаційна оцінка крафтових сирів, виготовлених в експертному центрі «Milk Local Product»

Міжнародний досвід у технологіях тваринництва

Круглий стіл «Біотехнології в органічному агровиробництві»

Майстер-клас з соління сала за різними рецептами