Участь викладачів факультету ТТП в семінарі «Промислове свинарство: сучасні реалії та перспективи»

20 грудня 2023 року викладачі факультету ТТП ПДАУ взяли участь в семінарі “Промислове свинарство: сучасні реалії та перспективи” (онлайн), який було проведено на базі Інституту свинарства і АПВ НААН. Учасниками семінару були представники промислових підприємств з виробництва продукції свинарства, працівники дослідних господарств НААН, наукових установ та закладів вищої освіти.

З доповідями виступили:

  •  Василь ВОЛОЩУК, доктор с.-г. наук, професор, член-кореспондент НААН, радник дирекції Інституту свинарства і АПВ НААН «Сучасні технологічні рішення в будівництві та експлуатації промислових свинарських підприємств»;

  • Сергій СМИСЛОВ, кандидат с.-г. наук, заступник директора з наукової роботи Інституту свинарства і АПВ НААН «Ефективність запровадження нових технологічних рішень у промисловому свинарстві»;

  • Володимир ІВАНОВ, доктор с.-г. наук, професор, заслужений винахідник України «Перспективні напрями утилізації відходів у промисловому свинарстві».

   

   

   

   

   https://www.pdau.edu.ua/sites/default/files/node/13949/4129163223681054024686277891925661483260450n.jpg

   

      

В ході проведення семінару доповідачі відповіли на актуальні запитання учасників семінару, розкрили своє бачення подальшого розвитку промислового свинарства в Україні.

Інститут свинарства і АПВ НААН висловлює щиру вдячність усім учасникам семінару і бажає їм подальшої плідної співпраці у виробництві та науково-освітній діяльності.