Міжнародний досвід у технологіях тваринництва

 

Науково-педагогічні працівники факультету технологій тваринництва та продовольства ПДАУ регулярно підвищують свій професійний рівень на базі міжнародних закладів та організацій.

Тож із 1 вересня до 30 листопада 2023 року професор кафедри технології виробництва і переробки продукції тваринництва доктор сільськогосподарських наук Павло ВАЩЕНКО пройшов тримісячне стажування «Сучасні технології та інноваційні методи отримання, зберігання та використання замороженої сперми для відтворення свиней» у міжнародній компанії “BUS Besamungs Union Schwein” (м. Штутгарт, Німеччина), в процесі якого відбулося поглиблення та розширення професійних знань, умінь і навичок учасників; освоєння та впровадження нових методів, форм і технологій відтворення сільськогосподарських тварин, які використовуються в європейській практиці; зміцнення міжкультурної та міждисциплінарної комунікації.

Зокрема, 7 листопада, під час зустрічі з генеральним директором асоціації “BUS Besamungs Union Schwein” доктором філософії Рафаєлєм Весолі було погоджено напрями подальшого співробітництва.