|
Навчальні дисципліни |
Силабус / РПНД |
|
Обов’язкова частина |
|
|
Дисципліни загальної підготовки |
|
|
Вища математика |
Силабус / РПНД |
|
Економіка підприємства |
Силабус / РПНД |
|
Іноземна мова (за професійним спрямуванням) |
Силабус / РПНД |
|
Інформаційні системи та технології |
Силабус / РПНД |
|
Історія та культура України |
Силабус / РПНД |
|
Основи фахової діяльності |
Силабус / РПНД |
|
Правознавство |
Силабус / РПНД |
|
Українська мова (за професійним спрямуванням) |
Силабус / РПНД |
|
Фізика |
Силабус / РПНД |
|
Фізичне виховання |
Силабус / РПНД |
|
Філософія |
Силабус / РПНД |
|
Хімія |
Силабус / РПНД |
|
Дисципліни професійної підготовки |
|
|
Безпека життєдіяльності та основи охорони праці |
Силабус / РПНД |
|
Екологія харчових виробництв та утилізація відходів |
Силабус / РПНД |
|
Інженерна і компʼютерна графіка |
Силабус / РПНД |
|
Контроль якості та безпечності харчових продуктів |
Силабус / РПНД |
|
Менеджмент харчових підприємств |
Силабус / РПНД |
|
Основи наукових досліджень |
Силабус / РПНД |
|
Проєктування підприємств харчових виробництв |
Силабус / РПНД |
|
Процеси і апарати харчових виробництв |
Силабус / РПНД |
|
Стандартизація, сертифікація та управління якістю |
Силабус / РПНД |
|
Теоретичні основи харчових виробництв |
Силабус / РПНД |
|
Технічна мікробіологія |
Силабус / РПНД |
|
Технологічне обладнання харчових виробництв |
Силабус / РПНД |
|
Технологія бродильних виробництв |
Силабус / РПНД |
|
Технологія води і водопідготовки |
Силабус / РПНД |
|
Технологія жирів та жирозамінників |
Силабус / РПНД |
|
Технологія зберігання і переробки зерна |
Силабус / РПНД |
|
Технологія консервування плодів та овочів |
Силабус / РПНД |
|
Технологія молока і молочних продуктів |
Силабус / РПНД |
|
Технологія м’яса і м’ясних продуктів |
Силабус / РПНД |
|
Технологія хліба, макаронних виробів та харчоконцентратів |
Силабус / РПНД |
|
Технологія цукру та кондитерських виробів |
Силабус / РПНД |
|
Управління якістю та безпечністю харчових продуктів з основами НАССР |
Силабус / РПНД |
|
Харчова хімія |
Силабус / РПНД |
Вибіркові освітні компоненти
|
Факультетський каталог вибіркових дисциплін |
Презентація / силабус |
|
Біологічно активні речовини в харчових технологіях |
Силабус |
|
Біотехнологія |
Силабус |
|
Українські традиції в культурі харчування |
Силабус |
|
Хіміко-бактеріологічний аналіз |
Силабус |
|
Гігієна і санітарія харчових підприємств |
Силабус |
|
Екопарки |
Силабус |
|
Організація безпечного активного відпочинку |
Силабус |
|
Технологія делікатесних виробів з нетрадиційної м’ясної сировини |
Силабус |
|
Технології харчових міні-виробництв |
Силабус |
|
Технологія переробки риби та нерибних водних продуктів |
Силабус |
|
Нутріціологія |
Силабус |
|
Технологія напоїв |
Силабус |
|
Реологія |
Силабус |
|
Митний супровід продовольчої сировини та харчових продуктів |
Силабус |
|
Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини |
Силабус |
|
Захист прав споживачів |
Силабус |
|
Каталог фахових вибіркових дисциплін |
|
| 3 семестр | |
|
Основи фізіології і гігієни харчування |
Силабус |
|
Основи сенсорного аналізу харчових продуктів |
Силабус |
| 4 семестр | |
|
Біохімія сировини і харчових продуктів |
Силабус |
|
Мікробіологія сировини і харчових продуктів |
Силабус |
| 5 семестр | |
|
Технології м’ясних напівфабрикатів та кулінарних виробів |
Силабус |
|
Основи будівництва та архітектурно-планувальні рішення |
Силабус |
| 6 семестр | |
|
Технології продуктів дієтичного харчування |
Силабус |
|
Технологія зберігання харчових продуктів |
Силабус |
| 7 семестр | |
|
Технологія крафтових сирів |
Силабус |
|
Автоматизація харчових виробництв |
Силабус |
|
Технологія харчових продуктів з гідробіонтів |
Силабус |
|
Технологічні розрахунки, облік і звітність у харчових технологіях |
Силабус |
| 8 семестр | |
|
Харчові добавки |
Силабус |
|
Технології функціональних продуктів |
Силабус |
|
Товарознавство і пакування харчових продуктів |
Силабус |
|
Кондитерське та пекарське мистецтво |
Силабус |
