Наукові заходи та публікації здобувачів вищої освіти спеціальності "Харчові технології"

Міжнародне визнання досягнень студентів  спеціальності 181 Харчові технології 

Участь студентки спеціальності 181 Харчові технології у міжнародній конференції «FORTHEM Lab» (Норвегія)

УЧАСТЬ МАГІСТРІВ ОПП ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ У   МІЖНАРОДНІЙ  НАУКОВО -ТЕХНІЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «НАУКОВІ ПРОБЛЕМИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ПРОМИСЛОВОЇ БІОТЕХНОЛОГІЇ В КОНТЕКСТІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ»

Магістри ОПП "Харчові технології" - учасники міжнародного наукового семінару

Участь студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва в науковій конференції

28 квітня 2021 року ЗАСІДАННЯ КРУГЛОГО СТОЛУ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ НАУКОВОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»

30 березня 2021 р. на кафедрі харчових технологій відбувся науковий семінар за участю закордонних і вітчизняних науковців і студентів, на якому були обговорені нові тренди та світові тенденції  у технологіях зберігання сировини й виробництва харчової продукції