Магістри ОПП «Харчові технології» - учасники міжнародного наукового семінару

Здобувачи ОПП Харчові технології взяли участь міжнародному науковому онлайн-семінарі  «Високий тиск – інноваційна технологія харчових продуктів». Семінар проводився в межах десятої Міжнародної науково-практичної конференції «Тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів» на базі Національного університету харчових технологій.
У межах семінару висвітлювалися питання: сучасний стан технологій високого тиску у виробництві харчових продуктів; сутність технологій високого тиску; вплив високого тиску на властивості харчових продуктів; мікробіологічна безпечність продуктів після обробки високим тиском; пакувальні матеріали, що використовують у технологіях високого тиску.
У роботі семінару прийняли участь вчені та творча молодь Пловдівського університету харчових технологій та Русенського університету (Болгарія), Білоруських національного технічного та аграрних університетів, Бакинського економічного університетів, Киргизького-турецького університету «Манас», Інституту технічної теплофізики НАН України, Національного університету харчових технологій, Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, Полтавського державного аграрного університету, Донецького національного університету економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського.
Перший досвіт, отриманий магістрами-харчовиками при спілкуванні з провідними фахівцям в галузі харчових технологій з України та багатьох закордонних країн буде сприяти їхньому формування як науковців в галузі харчових технологій.