Участь студентки спеціальності 181 Харчові технології у міжнародній конференції «FORTHEM Lab» (Норвегія)

Упродовж 24-26 жовтня 2023 р. відбулася міжнародна конференція «FORTHEM Lab» на базі «University of Agder» м. Крістіансанд (Норвегія) у межах проєкту "Підтримка співпраці Опольського університету з українськими університетами" в межах Альянсу FORTHEM, учасником якої була здобувачка вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології, Олеся ІВЕР.  Протягом трьох днів, студентка мала змогу відвідати захоплюючі лекції від провідних експертів різних галузей, які сформували   нові тенденції у світі науки та технологій. Вразила також висока якість викладання та здатність доповідачів пристосовувати матеріал до різних рівнів розуміння аудиторії. Більшу частину конференції студентка присвятила командній роботі з представниками інших країн Європи і створенню власного проєкту. Кожна команда, сформована на основі об'єднання за спільними науковими інтересами, повинна була представити свій розроблений проєкт в заключний день конференції. Олеся працювала в команді, яка зосереджувалася на вдосконаленні виробництва органічних та екологічно чистих продуктів з метою підтримки здоров'я населення. Колективна співпраця на конференції FORTHEM Lab вразила своєю ефективністю та високим рівнем взаєморозуміння серед учасників. Команда вдало взяла участь у дискусіях, обмінювалася ідеями та активно взаємодіяла для досягнення спільних цілей. Такий підхід не лише сприяв обміну досвідом, але й відкривав нові можливості для творчого розвитку та вдосконалення професійних навичок. Усі учасники командних проєктів після завершення конференції отримали сертифікати.

Загалом, конференція FORTHEM стала не тільки джерелом нових знань, а й нагодою розширити власні професійні можливості та знайти однодумців, спілкуючись не лише з учасниками конференції, а й зі студентами Агдерського університету.