- 26 листопада 2020 року Участь та перемога студентів спеціальності Харчові технології в щорічному міждисциплінарному семінарі «Студентські роботи за науковою тематикою кафедри інформаційних систем та технологій».
 - 11-12 листопада 2020 р. участь у міжнародній науково-практичній конференції «Сучасна наука: проблеми, перспективи, інновації»
 - Участь у міжнародній науково-практичній онлайн-конференції «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі»
 - Участь викладачів кафедри харчових технологій у міжнародній конференції «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві»
 - У міжкафедральній науково-дослідній лабораторії «Субкритичні технології в харчових виробництвах» розпочато дослідження ще в одному науковому напрямі
 - НАВЧАННЯ, ВИКЛАДАННЯ ТА НАУКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ У МЕЖАХ ОПП ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ЧЕРЕЗ ІНТЕРНАЦІОНАЛІЗАЦІЮ ДІЯЛЬНОСТІ ЗВО
 - ПРАКТИЧНЕ ВПРОВАДЖЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ
 - Патентування та інтелектуальна власність за результатами наукових досліджень кафедри харчових технологій
 - Патентно-пошукова робота викладачів кафедри
 - Закордонне стажування науково-педагогічних працівників
 - Участь викладачів кафедри харчових технологій у Міжнародній науково-практичній конференції Варненського університету менеджменту.
 - ПОЄДНАННЯ НАВЧАННЯ ТА НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ
 - Поєднання науки, наукових досліджень та практичної підготовки студентами спеціальності Харчові технології
 - Налагодження наукової співпраці викладачів кафедри 12.02.2020
 - Участь викладачів кафедри харчових технологій у міжнародній науково-практичній конференції у Чеському технічному університеті
 - 17 травня 2018 року майстер-клас від науковців щодо якості свинини
 - Встановлення та випробування коптильної установки
 
