11-12 листопада 2020 р. участь у міжнародній науково-практичній конференції «Сучасна наука: проблеми, перспективи, інновації»

Студенти факультету ТВППТ  спеціальності 204 Технології виробництва  і  переробки продукції тваринництва  Городницька Вікторія Олександрівна та 181 Харчові технології   Рудська Катерина Юріївна разом з викладачами кафедри харчових технологій проф. Сукмановим В.О., доцентом Дубовою Г.Є. взяли участь у міжнародній науково-практичній конференції  «Сучасна наука: проблеми, перспективи, інновації» у  Вінницькому кооперативному інституті, яка відбулась   11-12 листопада 2020 р. разом з колективом Вищої школи економіки, права, наук медицини им. проф. Е.Ліпінского у м.Кельце (Польща). Студентами були представлені результати роботи з науково-дослідної  теми «Використання субкритичної води для екстрагування холіну з печінки». На он-лайн зустрічі були заслухані цікаві доповіді, відбулись обговорення та домовленості про майбутню співпрацю. За результатами конференції будуть надруковані тези та надані сертифікати учасникам:
Дубова Г. Є., Сукманов В.О., Городницька В.О., Рудська К.Ю.  Використання субкритичної води для екстрагування холіну з печінки    Сучасна наука: проблеми, перспективи, інновації  : зб. матеріалів міжнародної наук.-практ. конф. з міжнародною участю, 11-12 листопада 2020 р. Винниця : ВКІ, 2020.

На фото учасник  - Рудська Катерина