Зміст підготовки ЗВО за третім (освітньо-науковим)рівнем вищої освіти ступеня доктор філософії за спеціальністю 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва 2021 н.р.

Освітньо-наукова програма

для обговорення

Рецензії на освітньо-наукову програму

Педагогічна практика

  • Програма педагогічної практики

 

Навчальні дисципліни

 

Дисципліни

Анотація

Силабус

Обов’язкова частина

загальної підготовки

Англійська мова для науковців

Анотація

Силабус

Бібліографія, інформаційний пошук та інтелектуальна власність

Анотація

Силабус

Педагогіка вищої школи

Анотація

Силабус

Філософія науки

Анотація

Силабус

професійної підготовки

Методика дослідження та організація підготовки дисертаційної роботи

Анотація

Силабус

Сучасні тенденції розвитку технологій у тваринництві

Анотація

Силабус

Сучасні тенденції технології переробки продукції тваринництва

Анотація

Силабус

Вибіркові дисципліни

Годівля жуйних тварин Анотація

Силабус

 Годівля моногастричних тварин Анотація

Силабус

Оптимізація технологій у тваринництві Анотація

Силабус

 Сучасні методи розроблення і використання ефективних технологій віробнитцва  і переробки продукції тваринництва Анотація

Силабус

Організація племінної справи у тваринництві Анотація

Силабус

Організація селекційного процесу у тваринництві Анотація

Силабус

Міжфакультетські вибіркові дисципліни

Стратегія  сталого розвитку  в глобальному Анотація

Силабус

Академічна доброчесність та академічне письмо Анотація

Силабус

Особистий бренд науковця в мережі інтернет Анотація

Силабус

Управління системою академічної доброчесності дослідника Анотація

Силабус

Правове регулювання освітньої та наукової  діяльності в Україні Анотація

Силабус

Грантова діяльність на національному та  міжнарожному рівні (викладання англійською мовою) Анотація

Силабус

Управління self-брендінгом та діловим іміджем Анотація

Силабус

Культура наукової мови Анотація

Силабус