| Навчальні дисципліни |
Анотація |
Силабус / презентація |
|
Обов’язкові навчальні дисципліни |
||
|
Ділова іноземна мова |
||
|
Інноваційні технології харчових виробництв |
||
|
Крафтові технології |
||
|
Методологія та організація наукових досліджень |
||
|
Міжнародні та національні системи забезпечення якості харчових продуктів |
||
|
Міжнародні та національні системи захисту інтелектуальної власності |
||
|
Моделювання та оптимізація харчових систем та технологій |
||
|
Планування експериментів та аналіз результатів |
||
|
Сучасні методи дослідження сировини та харчових продуктів |
||
|
Технології органічних харчових продуктів |
||
|
Управління розвитком харчових підприємств |
||
|
Вибіркові навчальні дисципліни |
||
| Факультетські дисципліни | ||
| 2 семестр | ||
| Біологічно активні речовини в харчових технологіях | Анотація | |
| Нетрадиційна сировина та інгредієнти в технологіях харчових продуктів | Анотація | |
| Технологія функціональних продуктів | Анотація | |
| Холодильні системи у харчових галузях | Анотація | |
| 3 семестр | ||
|
Маркування та етикетування сировини та харчових продуктів |
||
|
Охорона праці в галузі та цивільний захист |
||
|
Сучасні матеріали та технології пакування харчової продукції |
||
| Сучасні технології зберігання харчової продукції | Анотація | |
| Фахові дисципліни | ||
| 2 семестр | ||
| Використання високого тиску в харчових технологіях | Анотація | |
| Субкритичні технології в харчових виробництвах | Анотація | |
|
Безпечність продовольчої сировини і харчових продуктів на основі принципів НАССР |
||
|
Кваліметрія харчових виробництв |
||
| 3 семестр | ||
|
Експертиза харчових продуктів |
||
|
Кріогенні технології у харчових галузях |
||
|
Організація підприємницької діяльності |
||
|
Системи автоматизованого керування технологічними процесами харчових виробництв |
||
