Навчальні дисципліни підготовки здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр 2024 року набору

 

Навчальні дисципліни Силабус / Робоча програма
Обов’язкова частина
Дисципліни загальної підготовки
Статистика в готельно-ресторанній індустрії

Силабус

Робоча програма

Іноземна мова (за професійним спрямуванням)

Силабус

Робоча програма

Інформаційні системи, технології та безпека в закладах сфери обслуговування

Силабус

Робоча програма

Історія та культура України

Силабус

Робоча програма

Основи готельно-ресторанної індустрії

Силабус

Робоча програма

Українська мова (за професійним спрямуванням)

Силабус

Робоча програма

Фізичне виховання

Силабус

Робоча програма

Філософія

Силабус

Робоча програма

Правове регулювання діяльності суб'єктів сфери обслуговування

Силабус

Робоча програма

Економіка та фінанси закладів сфери обслуговування

Силабус

Робоча програма

Дисципліни професійної підготовки
Готельна справа 

Силабус

Робоча програма

Готельно-ресторанна індустрія України та світу

Силабус

Робоча програма

Культура та етика харчування

Силабус

Робоча програма

Основи наукових досліджень

Силабус

Робоча програма

Професійна етика в готельно-ресторанній галузі

Силабус

Робоча програма

Світові тенденції готельно-ресторанних  послуг

Силабус

Робоча програма

Безпека життєдіяльності та основи охорони праці в сфері обслуговування

Силабус

Робоча програма

Санітарна безпечність закладів гостинності

Силабус

Робоча програма

Інтер’єрні та інженерні рішення

Силабус

Робоча програма

Контроль якості продуктів та послуг

Силабус

Робоча прорама

Лікувально-профілактичне та дієтичне харчування

Силабус

Робоча програма

Маркетингові дослідження в сфері обслуговування

Силабус

Робоча програма

Менеджмент закладів сфери обслуговування

Силабус

Робоча програма

Нутриціологія

Силабус

Робоча програма

Організація роботи готелів та ресторанів

Силабус

Робоча програма

Проектування готелів та ресторанів

Силабус

Робоча програма

Ресторанна справа

Силабус

Робоча програма

Санаторно-курортна справа

Силабус

Робоча програма

Сервісологія та гостинність

Силабус

Робоча програма

Технологія продукції ресторанного господарства 

Силабус

Робоча програма

Товарознавство

Силабус

Робоча програма

Управління якістю продукції та послугами в готельно-ресторанному господарстві

Силабус

Робоча програма

Устаткування готельно-ресторанних закладів

Силабус

Робоча програма

Арткулінарія

Силабус

Робоча програма

Барна справа

Силабус

Робоча програма

Вибіркові освітні компоненти
Факультетський каталог вибіркових дисциплін
Біологічно активні речовини в харчових технологіях

Силабус

Біотехнологія

Силабус

Українські традиції в культурі харчування

Силабус

Хіміко-бактеріологічний аналіз

Силабус

Гігієна і санітарія харчових підприємств

Силабус

Екопарки

Силабус

Організація безпечного активного відпочинку

Силабус

Технологія делікатесних виробів з нетрадиційної м’ясної сировини

Силабус

Міні-технології харчових виробництв

Силабус

Технологія виробництва і переробки риби

Силабус

Кейтеринг

Силабус

Технологія напоїв

Силабус

Реологія

Силабус

Митний супровід продовольчої сировини та харчових продуктів

Силабус

Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини

Силабус

Захист прав споживачів

Силабус

Фахові вибіркові дисципліни

Сенсорний аналіз

Силабус

Організація виставкової діяльності Силабус

Кухні народів світу

Силабус

Ароматерапія та аромакологія

Силабус

Організація ділових прийомів

Силабус

Стандартизація та сертифікація послуг розміщення та харчування

Силабус

Кулінарні тренди і гастрономічний туризм

Силабус

Основи будівництва та архітектурно-планувальні рішення

Силабус

Інклюзивні послуги в курортній сфері та HoReCa

Силабус

Індустрія закладів швидкого харчування

Силабус

Теорія і методика рекламної та PR творчості

Силабус

Технологія морепродуктів

Силабус

Організація дозвілля в готельно-ресторанному бізнесі

Силабус

Мінеральні води України та світу

Силабус

Інновації в готельно-ресторанній та курортній справі

Силабус

Індустрія краси та здоров'я

Силабус