| Навчальні дисципліни | Силабус / Робоча програма |
| Обов’язкова частина | |
| Дисципліни загальної підготовки | |
| Статистика в готельно-ресторанній індустрії | |
| Іноземна мова (за професійним спрямуванням) | |
| Інформаційні системи, технології та безпека в закладах сфери обслуговування | |
| Історія та культура України | |
| Основи готельно-ресторанної індустрії | |
| Українська мова (за професійним спрямуванням) | |
| Фізичне виховання |
Силабус Робоча програма |
| Філософія | |
| Правове регулювання діяльності суб'єктів сфери обслуговування |
Силабус Робоча програма |
|
Економіка та фінанси закладів сфери обслуговування |
Силабус Робоча програма |
| Дисципліни професійної підготовки | |
| Готельна справа |
Робоча програма |
| Готельно-ресторанна індустрія України та світу |
Силабус Робоча програма |
| Культура та етика харчування | |
| Основи наукових досліджень | |
| Професійна етика в готельно-ресторанній галузі |
Силабус Робоча програма |
| Світові тенденції готельно-ресторанних послуг | |
| Безпека життєдіяльності та основи охорони праці в сфері обслуговування |
Силабус Робоча програма |
| Санітарна безпечність закладів гостинності |
Робоча програма |
| Інтер’єрні та інженерні рішення |
Силабус Робоча програма |
| Контроль якості продуктів та послуг |
Силабус Робоча прорама |
| Лікувально-профілактичне та дієтичне харчування |
Силабус Робоча програма |
| Маркетингові дослідження в сфері обслуговування |
Силабус Робоча програма |
| Менеджмент закладів сфери обслуговування |
Силабус Робоча програма |
| Нутриціологія |
Силабус Робоча програма |
| Організація роботи готелів та ресторанів |
Силабус Робоча програма |
| Проектування готелів та ресторанів |
Силабус Робоча програма |
| Ресторанна справа |
Силабус Робоча програма |
| Санаторно-курортна справа |
Силабус Робоча програма |
| Сервісологія та гостинність |
Силабус Робоча програма |
| Технологія продукції ресторанного господарства |
Силабус Робоча програма |
| Товарознавство |
Силабус Робоча програма |
| Управління якістю продукції та послугами в готельно-ресторанному господарстві |
Силабус Робоча програма |
| Устаткування готельно-ресторанних закладів |
Силабус Робоча програма |
| Арткулінарія |
Силабус Робоча програма |
| Барна справа |
Силабус Робоча програма |
| Вибіркові освітні компоненти | |
| Факультетський каталог вибіркових дисциплін | |
| Біологічно активні речовини в харчових технологіях | |
| Біотехнологія |
Силабус |
| Українські традиції в культурі харчування | |
| Хіміко-бактеріологічний аналіз | |
| Гігієна і санітарія харчових підприємств | |
| Екопарки | |
| Організація безпечного активного відпочинку | |
| Технологія делікатесних виробів з нетрадиційної м’ясної сировини | |
| Міні-технології харчових виробництв |
Силабус |
| Технологія виробництва і переробки риби |
Силабус |
| Кейтеринг |
Силабус |
| Технологія напоїв |
Силабус |
| Реологія |
Силабус |
| Митний супровід продовольчої сировини та харчових продуктів |
Силабус |
| Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини |
Силабус |
| Захист прав споживачів |
Силабус |
| Фахові вибіркові дисципліни | |
|
Сенсорний аналіз |
Силабус |
| Організація виставкової діяльності | Силабус |
|
Кухні народів світу |
Силабус |
|
Ароматерапія та аромакологія |
|
|
Організація ділових прийомів |
Силабус |
|
Стандартизація та сертифікація послуг розміщення та харчування |
Силабус |
|
Кулінарні тренди і гастрономічний туризм |
Силабус |
|
Основи будівництва та архітектурно-планувальні рішення |
Силабус |
|
Інклюзивні послуги в курортній сфері та HoReCa |
Силабус |
|
Індустрія закладів швидкого харчування |
Силабус |
|
Теорія і методика рекламної та PR творчості |
Силабус |
|
Технологія морепродуктів |
Силабус |
|
Організація дозвілля в готельно-ресторанному бізнесі |
Силабус |
|
Мінеральні води України та світу |
Силабус |
|
Інновації в готельно-ресторанній та курортній справі |
Силабус |
|
Індустрія краси та здоров'я |
Силабус |
