Навчальні дисципліни | Силабус / Робоча програма |
Обов’язкова частина | |
Дисципліни загальної підготовки | |
Статистика в готельно-ресторанній індустрії | |
Іноземна мова (за професійним спрямуванням) | |
Інформаційні системи, технології та безпека в закладах сфери обслуговування | |
Історія та культура України | |
Основи готельно-ресторанної індустрії | |
Українська мова (за професійним спрямуванням) | |
Фізичне виховання |
Силабус Робоча програма |
Філософія | |
Правове регулювання діяльності суб'єктів сфери обслуговування |
Силабус Робоча програма |
Економіка та фінанси закладів сфери обслуговування |
Силабус Робоча програма |
Дисципліни професійної підготовки | |
Готельна справа |
Силабус Робоча програма |
Готельно-ресторанна індустрія України та світу |
Силабус Робоча програма |
Культура та етика харчування | |
Основи наукових досліджень | |
Професійна етика в готельно-ресторанній галузі |
Силабус Робоча програма |
Світові тенденції готельно-ресторанних послуг | |
Безпека життєдіяльності та основи охорони праці в сфері обслуговування |
Силабус Робоча програма |
Санітарна безпечність закладів гостинності |
Силабус Робоча програма |
Інтер’єрні та інженерні рішення |
Силабус Робоча програма |
Контроль якості продуктів та послуг |
Силабус Робоча прорама |
Лікувально-профілактичне та дієтичне харчування |
Силабус Робоча програма |
Маркетингові дослідження в сфері обслуговування |
Силабус Робоча програма |
Менеджмент закладів сфери обслуговування |
Силабус Робоча програма |
Нутриціологія |
Силабус Робоча програма |
Організація роботи готелів та ресторанів |
Силабус Робоча програма |
Проектування готелів та ресторанів |
Силабус Робоча програма |
Ресторанна справа |
Силабус Робоча програма |
Санаторно-курортна справа |
Силабус Робоча програма |
Сервісологія та гостинність |
Силабус Робоча програма |
Технологія продукції ресторанного господарства |
Силабус Робоча програма |
Товарознавство |
Силабус Робоча програма |
Управління якістю продукції та послугами в готельно-ресторанному господарстві |
Силабус Робоча програма |
Устаткування готельно-ресторанних закладів |
Силабус Робоча програма |
Арткулінарія |
Силабус Робоча програма |
Барна справа |
Силабус Робоча програма |
Вибіркові освітні компоненти | |
Факультетський каталог вибіркових дисциплін | |
Біологічно активні речовини в харчових технологіях | |
Біотехнологія |
Силабус |
Українські традиції в культурі харчування | |
Хіміко-бактеріологічний аналіз | |
Гігієна і санітарія харчових підприємств | |
Екопарки |
Силабус |
Організація безпечного активного відпочинку |
Силабус |
Технологія делікатесних виробів з нетрадиційної м’ясної сировини |
Силабус |
Міні-технології харчових виробництв |
Силабус |
Технологія виробництва і переробки риби |
Силабус |
Кейтеринг |
Силабус |
Технологія напоїв |
Силабус |
Реологія |
Силабус |
Митний супровід продовольчої сировини та харчових продуктів |
Силабус |
Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини |
Силабус |
Захист прав споживачів |
Силабус |
Фахові вибіркові дисципліни | |
Сенсорний аналіз |
Силабус |
Організація виставкової діяльності | Силабус |
Кухні народів світу |
Силабус |
Ароматерапія та аромакологія |
|
Організація ділових прийомів |
Силабус |
Стандартизація та сертифікація послуг розміщення та харчування |
Силабус |
Кулінарні тренди і гастрономічний туризм |
Силабус |
Основи будівництва та архітектурно-планувальні рішення |
Силабус |
Інклюзивні послуги в курортній сфері та HoReCa |
Силабус |
Індустрія закладів швидкого харчування |
Силабус |
Теорія і методика рекламної та PR творчості |
Силабус |
Технологія морепродуктів |
Силабус |
Організація дозвілля в готельно-ресторанному бізнесі |
Силабус |
Мінеральні води України та світу |
Силабус |
Інновації в готельно-ресторанній та курортній справі |
Силабус |
Індустрія краси та здоров'я |
Силабус |