|
Навчальні дисципліни |
Анотація |
Силабус |
|
Обов’язкова частина |
||
|
Дисципліни загальної підготовки |
||
|
Вища математика |
||
|
Економіка підприємства |
Анотація |
Силабус |
|
Іноземна мова (за професійним спрямуванням) |
||
|
Інформаційні системи та технології |
||
|
Історія та культура України |
||
|
Основи фахової діяльності |
||
|
Правознавство |
||
|
Українська мова (за професійним спрямуванням) |
||
|
Фізика |
||
|
Фізичне виховання |
||
|
Філософія |
||
|
Хімія |
||
|
Дисципліни професійної підготовки |
||
|
Безпека життєдіяльності та основи охорони праці |
Анотація |
|
|
Екологія харчових виробництв та утилізація відходів |
Анотація |
Силабус |
|
Інженерна і компʼютерна графіка |
||
|
Контроль якості та безпечності харчових продуктів |
||
|
Менеджмент харчових підприємств |
Анотація |
Силабус |
|
Основи наукових досліджень |
||
|
Проектування підприємств харчових виробництв |
||
|
Процеси і апарати харчових виробництв |
||
|
Стандартизація, сертифікація та управління якістю з основами НАССР |
||
|
Теоретичні основи харчових виробництв |
||
|
Технічна мікробіологія |
||
|
Технологічне обладнання харчових виробництв |
Анотація |
Силабус |
|
Технологічні розрахунки, облік і звітність у харчових технологіях |
||
|
Технологія бродильних виробництв |
||
|
Технологія води і водопідготовки |
||
|
Технологія жирів та жирозамінників |
||
|
Технологія зберігання і переробки зерна |
||
|
Технологія консервування плодів та овочів |
||
|
Технологія молока і молочних продуктів |
||
|
Технологія мʼяса і мʼясних продуктів |
||
|
Технологія хліба, макаронних виробів та харчоконцентратів |
||
|
Технологія цукру та кондитерських виробів |
Анотація |
Силабус |
|
Харчова хімія |
||
Вибіркові освітні компоненти
|
Факультетський каталог вибіркових дисциплін |
Анотація |
Презентація / силабус |
|
Присадибне та фермерське тваринництво |
Силабус |
|
|
Методика та технологія обробки наукової інформації |
||
|
Біотехнологія |
||
|
Генетика з біометрією |
Силабус |
|
|
Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин |
||
|
Гігієна і санітарія харчових підприємств |
||
|
Хіміко-бактеріологічний аналіз |
||
|
Біологічно активні речовини в харчових технологіях |
||
|
Міні-технології харчових виробництв |
||
|
Організація анімаційної діяльності |
Анотація |
|
|
Кейтеринг |
||
|
Технологія напоїв |
Анотація |
|
|
Аналіз структурно-механічних властивостей харчових продуктів |
Анотація |
|
|
Реологія харчових продуктів |
||
|
Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини |
||
|
Нутріціологія |
||
|
Каталог фахових вибіркових дисциплін |
||
|
Основи фізіології і гігієни харчування |
||
|
Основи сенсорного аналізу харчових продуктів |
||
|
Біохімія сировини і харчових продуктів |
||
|
Технохімічний контроль якості і безпечності харчових продуктів |
||
|
Мікробіологія сировини і харчових продуктів |
||
|
Основи будівництва та архітектурно-планувальні рішення |
Анотація |
|
|
Технологія продуктів дієтичного харчування |
||
|
Технологія зберігання харчових продуктів |
||
|
Технологія крафтових сирів |
Анотація |
|
|
Технічне регулювання |
||
|
Технологія харчових продуктів з гідробіонтів |
||
|
Технологія дитячого та геродієтичного харчування |
||
|
Харчові добавки |
Анотація |
|
|
Технологія функціональних продуктів |
||
|
Товарознавство і пакування харчових продуктів |
||
|
Технології високого тиску та субкритичні технології у харчових виробництвах |
||
