|
ДИСЦИПЛІНИ |
АНОТАЦІЯ |
Навчальна програма |
Презентація |
|
ОБОВ’ЯЗКОВА ЧАСТИНА |
|||
|
Дисципліни загальної підготовки |
|||
|
Біофізика |
НП |
||
|
Вища математика |
НП |
||
|
Економіка підприємства |
НП |
||
|
Іноземна мова (за професійним спрямуванням) |
НП |
||
|
Інформаційні технології |
НП |
||
|
Історія України |
НП |
||
|
Історія української культури |
НП |
||
|
Основи фахової діяльності |
НП |
||
|
Правознавство |
НП |
||
|
Українська мова (за професійним спрямуванням) |
НП |
||
|
Фізичне виховання |
НП |
||
|
Фізіологія сільськогосподарських тварин |
НП |
||
|
Філософія |
НП |
||
|
Хімія |
НП |
||
|
Дисципліни професійної підготовки |
|||
|
Безпека життєдіяльності та основи охорони праці |
НП |
||
|
Біобезпека, радіобіологія і біоетика |
НП |
||
|
Біохімія |
НП |
Презентація | |
|
Гігієна тварин |
НП |
||
|
Годівля тварин і технологія кормів |
НП |
||
|
Конярство |
НП |
||
|
Морфологія сільськогосподарських тварин |
НП |
||
|
Основи стандартизації, метрології, сертифікації і управління якістю продукції |
НП |
||
|
Прикладна зоологія |
НП |
||
|
Розведення сільськогосподарських тварин |
НП |
||
|
Технологія виробництва молока і яловичини |
НП |
||
|
Технологія виробництва продукції аквакультури |
НП |
||
|
Технологія виробництва продукції бджільництва |
Презентація | ||
|
Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва |
НП |
||
|
Технологія виробництва продукції кролівництва і звірівництва |
Презентація | ||
|
Технологія виробництва продукції птахівництва |
Презентація | ||
|
Технологія виробництва продукції свинарства |
НП |
||
|
Технологія переробки продукції тваринництва |
НП |
||
|
ВИБІРКОВА ЧАСТИНА |
|||
|
Дисципліни загальної підготовки |
|||
|
Етика та естетика |
НП |
||
|
Психологія |
НП |
||
|
Дисципліни професійної підготовки |
|||
|
Біохімія молока і м'яса |
АНОТАЦІЯ |
НП |
|
|
Екологія в тваринництві |
НП |
||
|
Заготівля, зберігання та контроль якості кормів |
НП |
||
|
Контроль якості та безпеки продукції молочної та м'ясної галузей |
АНОТАЦІЯ |
НП |
|
|
Менеджмент і маркетинг у тваринництві |
НП |
||
|
Мисливські господарства та національні заповідники |
НП |
||
|
Мікробіологія молока та м'яса |
НП |
||
|
Організація та планування діяльності підприємства |
НП |
||
|
Основи наукових досліджень та патентування |
НП |
||
|
Проектування підприємств молочної і м'ясної галузей |
НП |
||
|
Технологічне обладнання м'ясо- і молокопереробних підприємств |
НП |
||
|
Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі |
НП |
||
|
Технологія молока і молочних продуктів |
НП |
||
|
Технологія м'яса, м'ясних продуктів і риби |
НП |
||
