Знайомство здобувачів ФОФ з психологічною службою ПДАУ

31.10.2022 року здобувачі вищої освіти спеціальностей 071 Облік і оподаткування та 072 Фінанси, банківська справа та страхування мали змогу познайомитися з пріоритетними напрямами діяльності та основними завданнями роботи психологічної служби Полтавського державного аграрного університету. 

Психологічна служба ПДАУ є структурним підрозділом університету, який створено за наказом ректора №280 від 21.11.2013 р. для здійснення соціально-психологічного супроводу освітньо-виховного процесу в університеті. Основною метою діяльності психологічної служби є створення комфортних  умов для соціального та інтелектуального розвитку здобувачів вищої освіти, збереження їх психологічного здоров’я, надання психологічної та соціально-педагогічної пітримки всім учасникам освітнього процесу.

Керівник служби практичний психолог Ірина Плаксієнко та соціальний педагог Алла Ільченко розповіли здобувачам про аспекти роботи служби, надали контактні дані ПС та провели діалог стосовно проблем, які турбують молодь у наш час при вступі та навчанні в університеті.