Підвищення кваліфікації для працівників ТОВ агрофірма «Українське насіння»

 

Протягом березня-квітня 2023 року у відділі із забезпечення освіти дорослих та інноваційного розвитку навчально-наукового центру інформаційно- комунікаційних освітніх технологій та освіти дорослих для працівників Товариства з обмеженою відповідальністю агрофірма «Українське насіння» проходили курси з підвищення кваліфікації за програмою «Теоретичні та практичні аспекти ефективного рослинництва».
 
Завдяки онлайн-технологіям навчання пройшли 34 слухачі з різних куточків України, які отримають свідоцтво про підвищення кваліфікації. Цікаві та змістовні лекції з питань рослинництва, селекції, ґрунтознавства для слухачів читали професори навчально-наукового інституту агротехнологій, селекції та екології: Володимир ГАНГУР, Людмила БІЛЯВСЬКА, Сергій ПОСПЄЛОВ.
 
Приємно отримати позитивний відгук від підприємства за організацію і проведення навчання. Полтавський державний аграрний університет і ТОВ агрофірма «Українське насіння» в рамках меморандуму про співпрацю і надалі проводитимуть плідну співпрацю.
 
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 

Діяльність: