Вибіркові навчальні дисципліни ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва 2022-2023 н.р. для студентів 1 курсу ОС Магістр (2022 року набору)

Назва навчальної дисципліни

Кафедра, що забезпечує викладання навчальної дисципліни

Кількість місць

Матеріали для ознайомлення

2 семестр

Біотехнологія відтворення сільськогосподарських тварин

Біології продуктивності тварин імені академіка О.В. Квасницького

60

Анотація / Силабус

Контроль якості та безпечності продукції тваринництва

Харчових технологій

60

Анотація / Силабус

Психологія трудових відносин у колективі та управління персоналом

Гуманітарних і соціальних дисциплін

60

Анотація / Силабус

Раціональне харчування людей

Біології продуктивності тварин імені академіка О.В. Квасницького

60

Анотація / Силабус

3 семестр

Біометричний аналіз та прогнозування у розведенні та селекції

Технології виробництва продукції тваринництва

60

Анотація / Силабус

Спеціалізоване м’ясне скотарство

Технології виробництва продукції тваринництва

60

Анотація / Силабус

Відходи тваринництва та їх переробка

Біології продуктивності тварин імені академіка О.В. Квасницького

60

Анотація / Силабус

Сільськогосподарське дорадництво

Технології виробництва продукції тваринництва

60

Анотація / Силабус