Перелік дисциплін

 

ДИСЦИПЛІНИ

АНОТАЦІЯ

Навчальна програма

Презентація

ОБОВ’ЯЗКОВА ЧАСТИНА

 

Дисципліни загальної підготовки

 

Біофізика

АНОТАЦІЯ

НП

 

Вища математика

АНОТАЦІЯ

НП

 

Економіка підприємства

АНОТАЦІЯ

НП

 

Іноземна мова  (за професійним спрямуванням)

АНОТАЦІЯ

НП

 

Інформаційні технології

АНОТАЦІЯ

НП

 

Історія України

АНОТАЦІЯ

НП

 

Історія української культури

АНОТАЦІЯ

НП

 

Основи фахової діяльності

АНОТАЦІЯ

НП

 

Правознавство

АНОТАЦІЯ

НП

 

Українська мова   (за професійним спрямуванням)

АНОТАЦІЯ

НП

 

Фізичне виховання

АНОТАЦІЯ

НП

 

Фізіологія сільськогосподарських тварин

АНОТАЦІЯ

НП

 

Філософія

АНОТАЦІЯ

НП

 

Хімія

АНОТАЦІЯ

НП

 

Дисципліни професійної підготовки

 

Безпека життєдіяльності та основи охорони праці

АНОТАЦІЯ

НП

 

Біобезпека, радіобіологія і біоетика

АНОТАЦІЯ

НП

 

Біохімія

АНОТАЦІЯ

НП

Презентація

Гігієна тварин

АНОТАЦІЯ

НП

 

Годівля тварин і технологія кормів

АНОТАЦІЯ

НП

 

Конярство

АНОТАЦІЯ

НП

 

Морфологія сільськогосподарських тварин

АНОТАЦІЯ

НП

 

Основи стандартизації, метрології, сертифікації і управління якістю продукції

АНОТАЦІЯ

НП

 

Прикладна зоологія

АНОТАЦІЯ

НП

 

Розведення сільськогосподарських тварин

АНОТАЦІЯ

НП

 

Технологія виробництва молока і яловичини

АНОТАЦІЯ

НП

 

Технологія виробництва продукції аквакультури

АНОТАЦІЯ

НП

 

Технологія виробництва продукції бджільництва

АНОТАЦІЯ

НП

 Презентація

Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва

АНОТАЦІЯ

НП

 

Технологія виробництва продукції кролівництва і звірівництва

АНОТАЦІЯ

НП

 Презентація 

Технологія виробництва продукції птахівництва

АНОТАЦІЯ

НП

 Презентація

Технологія виробництва продукції свинарства

АНОТАЦІЯ

НП

 

Технологія переробки продукції тваринництва

АНОТАЦІЯ

НП

 

 ВИБІРКОВА ЧАСТИНА

 

Дисципліни загальної підготовки

 

Етика та естетика

АНОТАЦІЯ

НП

 

Психологія

АНОТАЦІЯ

НП

 

Дисципліни професійної підготовки

 

Біохімія молока і м'яса

АНОТАЦІЯ

НП

 

Екологія в тваринництві

АНОТАЦІЯ

НП

 

Заготівля, зберігання та контроль якості кормів

АНОТАЦІЯ

НП

 

Контроль якості та безпеки продукції молочної та м'ясної галузей

АНОТАЦІЯ

НП

 

Менеджмент і маркетинг у тваринництві

АНОТАЦІЯ

НП

 

Мисливські господарства та національні заповідники

АНОТАЦІЯ

НП

 

Мікробіологія молока та м'яса

АНОТАЦІЯ

НП

 

Організація та планування діяльності підприємства

АНОТАЦІЯ

НП

 

Основи наукових досліджень та патентування

АНОТАЦІЯ

НП

 

Проектування підприємств молочної і м'ясної галузей

АНОТАЦІЯ

НП

 

Технологічне обладнання м'ясо- і молокопереробних підприємств

АНОТАЦІЯ

НП

 

Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі

АНОТАЦІЯ

НП

 

Технологія молока і молочних продуктів

АНОТАЦІЯ

НП

 

Технологія м'яса, м'ясних продуктів і риби

АНОТАЦІЯ

НП