|
Навчальна дисципліна |
Презентація / Силабус |
| Обов’язкові навчальні дисципліни | |
|
Благополуччя тварин |
|
|
Ділова іноземна мова |
|
|
Інноваційні технології виробництва продукції тваринництва |
|
|
Інноваційні технології переробки продукції тваринництва |
|
|
Методологія та організація наукових досліджень |
Силабус |
|
Моделювання технологічних процесів у галузі |
|
|
Підприємництво |
|
|
Селекція сільськогосподарських тварин |
|
|
Технологія виробництва кормів і кормових добавок |
Силабус |
|
Технологія органічної продукції тваринництва |
|
|
Фізіологія травлення і біологія продуктивності сільськогосподарських тварин |
|
|
Вибіркові навчальні дисципліни |
|
|
Факультетські дисципліни |
|
|
2 семестр |
|
|
Педагогіка та професійна психологія |
Презентація |
|
Охорона праці в галузі та цивільний захист |
Презентація |
|
Маркетинг та просування продукції на продовольчому ринку |
Презентація |
|
3 семестр |
|
|
Основи раціонального харчування людей |
Презентація |
|
Безпечність продовольчої сировини і харчових продуктів на основі принципів НАССР |
|
|
Технологія крафтової харчової продукції із нетрадиційної сировини |
Презентація |
|
Фахові дисципліни |
|
|
2 семестр |
|
|
Біотехнологія відтворення сільськогосподарських тварин |
Презентація |
|
Етологія тварин |
Презентація |
|
Зоопсихологія |
Презентація |
|
Спеціалізоване м’ясне скотарство |
Презентація |
|
Сенсорний аналіз продукції тваринництва |
Презентація |
|
Збереження генофонду аборигенних порід тварин |
Презентація |
|
3 семестр |
|
|
Біометричний аналіз та прогнозування у розведенні та селекції |
Презентація |
|
Технологія функціональних продуктів тваринництва |
Презентація |
|
Геномна селекція у галузі тваринництва |
Презентація |
|
Відходи тваринництва та їх переробка |
Презентація |
|
Інноваційні технології в аквакультурі |
Презентація |
|
Сільськогосподарське дорадництво |
|
