Учасники науково-практичної інтернет-конференції задонатили близько 20 тисяч гривень нашим воїнам-захисникам

 

27 жовтня 2022 року уже традиційно відбулася VІІ Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція з міжнародною участю «Управління ресурсним забезпеченням господарської діяльності підприємств реального сектору економіки».

Щорічно цей захід проводився безкоштовно. Цьогоріч життя внесло свої корективи. Після повномасштабного вторгнення «скаженого сусіда» на територію нашої неньки-України не донатить для ЗСУ лише лінивий.

Кафедра менеджменту ім. І. А. Маркіної Полтавського державного аграрного університету не є винятком. Завдяки учасникам конференції ми змогли зібрати близько 20 тисяч гривень, на які купили бінокль для нашого колеги Олега, а решту коштів передали для покупки квадрокоптера й планшета для нашого аспіранта Дмитра. Хлопці боронять наші землі на Сході України з самого початку війни. Вони захищають усіх нас, тому ми всі повинні бути вдячні їм!

 

    

 

 

До участі в роботі конференції були залучені провідні фахівці та вчені України, Іспанії, Німеччини, Гани та Казахстану, представники органів державної влади та самоврядування різних рівнів управління.
У конференції взяло участь 213 учасників. Працювало 7 секцій. За результатами конференції видано збірник матеріалів доповідей учасників конференції (посилання).

 

Дякуємо усім, хто долучився до збору коштів! Дякуємо нашим Героям, які надійно нас захищають і дають можливість жити та проводити подібні наукові заходи! Слава Героям! Слава Україні!

 

Діяльність: