Інформація про зміст навчання здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» ОКР Бакалавр 2022 р.н.

Стандарт вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 Харчові технології

Освітньо-професійна програма ступеня вищої освіти Бакалавр
      

Рецензії-Відгуки стейкхолдерів

Рецензії-Відгуки зовнішніх стейкхолдерів на ОПП Харчові технології

Рецензії-Відгуки від академічної спільноти на ОПП Харчові технології

Рецензії-Відгуки від батьків

Рецензія-Відгук на проєкт ОПП 2022-2023 н.р.  (4) 

Зауваження / пропозиції до Проєкта ОПП

 

 

Каталог освітніх компонент

Навчальні дисципліни  підготовки здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр

Навчальні дисципліни підготовки здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр стн