|
Навчальні дисципліни |
Анотація |
Силабус / презентація |
|
Обов’язкові освітні компоненти |
||
|
Контроль якості та безпеки харчових продуктів |
||
|
Основи наукових досліджень |
||
|
Проектування харчових виробництв |
||
|
Технологічне обладнання харчових виробництв |
Анотація |
Силабус |
|
Технологія бродильних виробництв |
||
|
Технологія води і водопідготовки |
||
|
Технологія жирів та жирозамінників |
||
|
Технологія зберігання і переробки зерна |
||
|
Технологія консервування плодів та овочів |
||
|
Технологія молока і молочних продуктів |
||
|
Технологія м'яса і м'ясних продуктів |
||
|
Технологія хліба, макаронних виробів та харчоконцентратів |
||
|
Технологія цукру та кондитерських виробів |
Анотація |
Силабус |
|
Управління якістю харчових продуктів з основами НАССР |
||
|
Вибіркові освітні компоненти |
||
|
Технологія продуктів дієтичного харчування |
презентація |
|
|
Нутріціологія |
||
|
Мікробіологія сировини і харчових продуктів |
презентація |
|
|
Технохімічний контроль якості і безпечності харчових продуктів |
презентація |
|
|
Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі |
||
|
Розрахунки транспортних систем в харчовій промисловості |
Анотація |
Силабус презентація |
|
Технологія харчових продуктів з водних біоресурсів |
презентація |
|
|
Технологія риби і рибопродуктів |
презентація |
|
|
Реологія харчових продуктів |
Силабус презентація |
|
|
Основи сенсорного аналізу харчових продуктів |
||
|
Основи фізіології і гігієни харчування |
||
|
Технологія дитячих та геродієтичних продуктів |
презентація |
|
|
Харчові добавки |
Анотація |
Силабус презентація |
|
Технологія функціональних продуктів |
||
|
Технології високого тиску та субкритичні технології у харчових виробництвах |
Силабус презентація |
|
|
Товарознавство і пакування харчових продуктів |
||
