|
Навчальні дисципліни |
Силабус / презентація |
|
| Обов’язкові навчальні дисципліни | ||
|
Ділова іноземна мова |
||
|
Інноваційні технології харчових виробництв |
||
|
Крафтові технології |
||
|
Методологія наукових досліджень |
||
|
Міжнародні та національні системи забезпечення якості харчових продуктів |
||
|
Міжнародні та національні системи захисту інтелектуальної власності |
||
|
Моделювання та оптимізація харчових систем та технологій |
||
|
Організація і планування експериментів |
||
|
Сучасні методи дослідження сировини та харчових продуктів |
||
|
Технології органічних харчових продуктів |
||
|
Управління розвитком харчових підприємств |
||
| Вибіркові навчальні дисципліни | ||
| Факультетські дисципліни | ||
| 2 семестр | ||
|
Педагогіка та професійна психологія |
Презентація |
|
|
Охорона праці в галузі та цивільний захист |
Презентація |
|
|
Маркетинг та просування продукції на продовольчому ринку |
Презентація |
|
| 3 семестр | ||
|
Раціональне харчування людей |
Презентація |
|
|
Безпечність продовольчої сировини і харчових продуктів на основі принципів НАССР |
||
|
Технологія крафтової харчової продукції із нетрадиційної сировини |
Презентація |
|
| Фахові дисципліни | ||
| 2 семестр | ||
|
Використання високого тиску в харчових технологіях |
||
|
Субкритичні технології в харчових виробництвах |
||
| Кріогенні технології у харчових галузях | ||
|
Кваліметрія харчових виробництв |
||
| Сучасні матеріали та технології пакування харчової продукції | ||
| Організація підприємницької діяльності | ||
| 3 семестр | ||
| Комбінаторика при створенні нових видів харчових продуктів | ||
| Теоретичні та практичні основи ферментації рослинної сировини |
Презентація |
|
|
Експертиза харчових продуктів |
||
|
Сучасні технології зберігання харчової продукції |
||
|
Інноваційні технології функціональних продуктів |
||
|
Маркування та етикетування сировини та харчових продуктів |
||
