XVІІ щорічна студентська наукова конференція «Сучасні інформаційні технології та інноваційні методики в економіці, менеджменті та бізнесі»

19 травня 2021 року на кафедрі інформаційних систем та технологій навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій відбулася XVІІ щорічна студентська наукова конференція «Сучасні інформаційні технології та інноваційні методики в економіці, менеджменті та бізнесі», присвячена Дню науки.

Зі вступним словом до учасників конференції звернувся завідувач кафедри інформаційних систем та технологій Юрій Уткін.

На конференції 15 здобувачів вищої освіти різних спеціальностей Полтавської державної аграрної академії представили результати своїх наукових досліджень. Традиційно в заході взяли участь студенти спеціальностей «Інформаційні системи та технології», «Філологія», «Економіка», «Менеджмент», «Маркетинг» та «Облік і оподаткування».

В умовах сьогодення всі сфери існування людей зазнали впливу інформаційних технологій, що зумовило таке різноманіття учасників. Робота переважної більшості спеціалістів пов’язана з розвитком інформаційних і телекомунікаційних технологій, а професіонали за їх допомогою оптимізують свою діяльність.

Із доповідями про особливості застосування найсучасніших інформаційних технологій у різних сферах на конференції, зокрема, виступили здобувачі вищої освіти СВО бакалавра спеціальності «Інформаційні системи та технології»:

Аксюк Валентин із темою доповіді «ОБРОБКА ІНФОРМАЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВАХ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПРИЗНАЧЕННЯ НА ОСНОВІ ТЕХНОЛОГІЙ ПРОМИСЛОВОГО ІНТЕРНЕТУ РЕЧЕЙ» (наукова керівниця к. т. н., доцентка Дегтярьова Лариса);

Омеляненко Антон із темою доповіді «WEBGL МАЙБУТНЄ FRONT-END» (наукова керівниця к. ф.-м. н., доцентка Копішинська Олена);

Федорченко Марк із темою доповіді «ЦИКЛ ПОДІЙ У JAVASCRIPT» (наукова керівниця к. т. н., доцентка Дегтярьова Лариса);

Даценко Роман, Проскура Антон із презентацією прикладної наукової розробки «ПРОЄКТ ІНФОРМАЦІЙНОГО САЙТУ „ЛАБОРАТОРІЯ ВЕБ-ДИЗАЙНУ“» (наукова керівниця к. ф.-м. н., доцентка Копішинська Олена).

Усі учасники одержали сертифікати, а публікації сформовані у збірник і розміщені на сторінці кафедри.

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: