Вручення посвідчень тракториста-машиніста здобувачам професійно-технічної освіти у ПДАУ

 

12 грудня 2023 року відбулося урочисте вручення посвідчення тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва (категорії А1, А2, В1) здобувачам робітничої професії відділу із забезпечення освіти дорослих та інноваційного розвитку навчально-наукового центру інформаційно-комунікаційних освітніх технологій та освіти дорослих. На врученні були присутні представники відділу реєстрації сільськогосподарської техніки Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області.
 
Здобувачі професійно-технічної освіти за професією 8331 Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва опанували професійні компетентності з теоретичних і практичних навичок професійно-теоретичної підготовки та успішно склали іспит, на якому продемонстрували своє вміння керувати сільськогосподарською технікою.
 
З вітальним словом до випускників звернулися ректор ПДАУ Олександр ГАЛИЧ і декан інженерно-технологічного факультету Олександра БІЛОВОД, які побажали їм успішної реалізації отриманих знань на сільськогосподарській ниві та мирного неба. До випускників також звернувся начальник відділу реєстрації сільськогосподарської техніки Юрій ЯЦЕНКО, наголосивши на важливості цієї професії. З успішним завершенням навчання присутніх привітали керівниця ННЦ інформаційно-комунікаційних освітніх технологій та освіти дорослих Юлія ВАКУЛЕНКО та керівник відділу із забезпечення освіти дорослих та інноваційного розвитку Володимир ДУДНИК.
Випускник Олександр НОЗДРІН подякував професорсько-викладацькому складу Університету за здобуті знання та побажав своїм колегам успіху у майбутній професійній діяльності.
 
Організаційний супровід заходу забезпечував відділ із забезпечення освіти дорослих та інноваційного розвитку навчально-наукового центру інформаційно-комунікаційних освітніх технологій та освіти дорослих.
Бажаємо випускникам подальших професійних звершень, кар’єрного зростання та розширення переліку категорій підвищення кваліфікацій!
 
А тих, хто хоче здобути цю робітничу професію, просимо звертатися у відділ із забезпечення освіти дорослих та інноваційного розвитку (каб. 405 навчального корпусу № 4).
 
 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

 

 

 

 

 

Діяльність: