Вебінар «Stop_sexтинг»

01 грудня в рамках Всеукраїнської кампанії «16 днів проти насильства» з метою привернення уваги молоді до проблем сексуального насилля онлайн (SEXтинг - це надсилання інтимних фото чи відео з використанням сучасних засобів зв’язку, а SEXторшен – налагодження довірливих стосунків із дитиною в Інтернеті з метою отримання приватних матеріалів, шантажування та вимагання додаткових матеріалів або грошей) в ПДАУ на факультеті обліку та фінансів проведено вебінар «Stop_sexтинг» для здобувачів вищої освіти 2022 року набору спеціальностей 071 Облік і оподаткування та 072 Фінанси, банківська справа та страхування.

Спікером виступив доцент кафедри обліку і оподаткування, заступник декана ФОФ з виховної роботи - Роман ЛІПСЬКИЙ

В умовах світової пандемії та воєнного стану, зросла кількість ризиків насильства та експлуатації підлітків в інтернеті. Кожен 5-й підліток в Україні отримує запити на таке спілкування, статистика свідчить, що 40% людей у віці від 17 до 25 років відправляли свої інтимні фото чи відео онлайн (7% з них щоб привернути увагу, 23% заради розваги, 62% на прохання партнера).

Тому важливість обговорення та попередження ознак Sexтингу для здобувачів є однією з першочергових тем для забезпечення умов спокійного та ефективного навчання та перебування в стінах ПДАУ!

Детально про це можна почитати та обговорити тут: https://stop-sexting.in.ua/