Участь у Науково-технічному семінарі «Критичні комп’ютерні технології та системи»

Доцент кафедри інформаційних систем та технологій Юрій Поночовний виступив із доповіддю на тему «Методологічні основи та інформаційні технології забезпечення гарантоздатності інформаційно-керуючих систем з багатоцільовим обслуговуванням» (за матеріалами докторської дисертації) на Науково-технічному семінарі «Критичні комп’ютерні технології та системи» (КриКТехС-2020/8/153).

Семінар організувала кафедра комп'ютерних систем, мереж і кібербезпеки Національного аерокосмічного університету ім. М. Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут» спільно з Науково-технічним центром гарантоздатних систем, сервісів та технологій та Харківським регіональним центром Індустрія 4.0. Захід проводився дистанційно засобами платформи Google Meet. У роботі семінару взяли участь понад 50 науковців із різних міст України. Другий доповідач Роман Кравченко (генеральний директор IСT-компанії «482.solutions») вів трансляцію із Сінгапуру.

Після доповіді Юрій Поночовний відповів на запитання учасників, розкрив актуальність дисертаційних досліджень, структуру запропонованої методології у вигляді системи концепцій, принципів, моделей і методів, розкрив формулювання та зміст отриманих наукових результатів. Доповідач отримав схвальні відгуки від учасників семінару.

 

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: