Щорічна студентська наукова конференція

     Посилення уваги до вивчення теоретичних, методологічних та прикладних аспектів протікання соціально-економічних процесів в умовах трансформаційних зрушень, управління та адміністрування соціально-економічними системами на всіх рівнях господарювання, правових засад їх регулювання та впровадження сучасних інформаційних систем у виробничі та управлінські бізнес-процеси визначити проблематику щорічної студентської наукової конференції, яка відбулася 10 листопада 2022 р. на базі Навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних  технологій Полтавського державного аграрного університету.

     З вітальним словом до  здобувачів вищої освіти звернулась  директор Навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних  технологій, кандидат економічних наук, доцент Світлична Алла Василівна.     Участь у конференції прийняли 133 здобувача вищої освіти різних спеціальностей.
     Працювало 5 секцій відповідно тематичних напрямів конференції:

  • Секція І.  Інформаційні системи та технології
  • Секція ІІ. Маркетинг
  • Секція ІІІ. Економіка, право, підприємництво, торгівля та біржова діяльність
  • Секція ІV. Менеджмент
  • Секція V. Публічне управління та адміністрування

     Позитивним фактором у роботі конференції є активна участь здобувачів вищої освіти в її організації та проведенні, публікації результатів наукових досліджень.
     За результатами конференції видано збірник матеріалів доповідей учасників конференції.

Програма конференції

 

Мітки: 

Діяльність: