Перемога в конкурсі Scholarship від Finance.ua

 

29 листопада відбулося нагородження переможців конкурсу Scholarship від Finance.ua під час конференції FinRetail 2019, яка проходила в м. Київ.

Finance.ua – це інформаційний портал про фінанси та банки. Його місія – сприяти підвищенню фінансової грамотності серед громадян України. Конкурс Scholarship від Finance.ua – це грант, спрямований заохотити інтерес до фінансів у перспективних журналістів, економістів, аналітиків та студентів інших напрямів, котрим цікава ця тематика.

Журі конкурсу: Петро Таранюк – Finance.ua, Тетяна Очимовська – Minfin.com.ua, Хлопецький Віталій – Приватбанк, Наталія Вєнська – Швидко Займ, Ганна Замазєєва – Всеукраїнська Асоціація Фінансових Компаній, Олег Пахомов – Банк Кредит Дніпро.

На конкурс було подано понад 40 наукових робіт з різних закладів вищої освіти України, проте фіналістами стали лише 3 учасника, яких було нагороджено на конференції FinRetail 2019.

Переможцем Всеукраїнського конкурсу Scholarship від Finance.ua з Полтавської державної аграрної академії став:

Лесюк Владислав Станіславович – здобувач вищої освіти за ступенем «Магістр» 1 курсу освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій» спеціальності «Менеджмент» факультету економіки та менеджменту. Зайняв ІІ місце.

Лесюк Владислав Станіславович – здобувач вищої освіти ПДАА,

Віндерських Сергій Євгенійович – директор ТОВ «ФАЙНЕНС.UA»

FinRetail 2019 – конференція для ключових представників фінансової сфери, на якій учасники та експерти дискутували з найбільш актуальних тем індустрії. Захід присвячений обговоренню змін у банківській сфері, мікрофінансових, страхових, FinTech та e-commerce компаніях, у поштових операторів та платіжних системах.

У ході дискусійної панелі, присвяченій переформатуванню фінансового ринку після ухвалення Закону про СПЛІТ, бізнес і представники регуляторних органів обговорили готовність небанківських фінансових організацій до переходу під регулювання НБУ, ризики втрати ліцензій, діджіталізацію ринку, вимоги щодо захисту прав споживачів, дорожню карту перехідного періоду і багато інших наріжних питань. Модератор дискусії – Глава Ради «Незалежної асоціації банків України» – Роман Шпек. Серед учасників: народний депутат, Голова комітету податкової, митної та фінансової політики у Верховній Раді України IX скликання – Данило Гетьманцев, директор департаменту ліцензування, НБУ – Олександр Бевз, голова правління СК «Арсенал Страхування» – Сергій Авдєєв, CEO фінансової компанії moneyveo – Альона Андронікова, голова правління Всеукраїнської Асоціації Фінансових Компаній – Анна Замазєєва, СЕО фінансової компанії Dinero – Ілля Веселий.

Уперше в Україні виступив популярний бізнес-тренер, експерт з питань лояльності та ідеології бізнесу, автор бестселера «Велика Перерва» і «Ціннісне управління» – Костянтин Харський.

Також на конференції виступили: Валерія Іонан – заступник міністра з питань євроінтеграції в Міністерстві цифрової трансформації України; Олексій Александров – віце-президент, керівник бізнесу Private Banking&Individual Banking Expobank CZ (Чехія); Іван Євтушенко – генеральний директор Minfin.com.ua і Finance.ua; Анастасія Шевченко – генеральний менеджер, партнер у LugeraUkraine; Вікторія Омельченко – комерційний директор TSI; Владислав Сіганевіч – керуючий директор Creamfinance (Чехія); Олексій Турівной – керівник бізнесу небанківських продуктів, ПриватБанк; Ігор Банашко менеджер напряму операційної трансформації, управлінський консалтинг, Deloitte Ukraine; Євген Васильцов – керівник напряму роботи з торговельними підприємствами Приватбанк та багато інших гостей.

 

 

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: