Перемога на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт «Управління персоналом і економіка праці»

16 квітня 2021 року на базі Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця  відбувся ІІ тур Всеукраїнського  конкурсу студентських наукових робіт з галузей і спеціальностей за напрямом «Управління персоналом і економіка праці» у форматі науково-практичної конференції в онлайн-режимі на платформі ZOOM. Мета конкурсу – сформувати покоління молодих науковців і практиків, сприяти реалізації їх здібностей, потенціалу та активізації науково-дослідної роботи студентів.

Здобувачка вищої освіти 1 курсу скороченого терміну навчання  Пасічник Єлизавета Миколаївна під керівництвом Сазонової Тетяни Олександрівни, к. е. н., доцентки, доцентки кафедри менеджменту, представила до захисту наукову роботу «Командоутворення як сучасний засіб управління персоналом». Актуальність її дослідження викликана тим, що командний метод управління персоналом є найбільш ефективним у сучасних умовах, адже дозволяє забезпечити гнучкий, адаптивний і креативний підхід до менеджменту персоналу, що є однією з передумов забезпечення не лише виживання, але й результативного функціонування підприємства. Метод потребує змін сприйняття, поведінки, способів прийняття рішень; високого рівня самомотивації, самодисципліни та самоменеджменту. Разом із тим він має високі шанси на швидке сприйняття персоналом підприємства, тому що має переваги, які відчуває персонал. У своїй науковій роботі студентка дослідила теоретичні основи та визначила практичні засади системи управління командоутворенням на сучасному підприємстві. Зокрема обґрунтувала послідовності розроблення стратегічного плану ресурсозбереження підприємства у поєднанні з природоохоронними заходами.

За підсумками роботи комісії здобувачка вищої освіти за ОПП «Менеджмент підприємства» спеціальності 073 «Менеджмент» Пасічник Єлизавета Миколаївна стала переможницею та отримала диплом ІІІ ступеня.

 

Щиро вітаємо Єлизавету та її наукову керівницю Тетяну Сазонову із перемогою в конкурсі! Зичимо міцного здоров’я та нових здобутків на науковій ниві!

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: