Освітньо-наукова мобільність менеджерів у контексті глобального сталого розвитку

Науково-педагогічні працівники кафедри менеджменту Полтавської державної аграрної академії – дійсні члени Асоціації з розвитку менеджменту та бізнес-освіти. В межах співпраці 26 листопада 2020 року наші викладачі взяли участь у Глобальному форумі «Партнерство заради сталого розвитку-2020» за підтримки Глобального договору ООН в Україні, який відбувся за участі фахівців багатьох країн світу в онлайн-режимі. Учасниками цього заходу були і науковці-менеджери нашої академії, зокрема Воронько-Невіднича Т., Вороніна В.,  Потапюк І.,  Олійник А.,  Шульженко І., також здобувачі наукового ступеня доктора філософії Лопушинська О. та Вовк М. Професорка Маркіна І. передала щирі вітання учасникам конференції від Полтавської державної аграрної академії та долучилась до дискусії «Побудова ефективних партнерських відносин між зацікавленими сторонами для досягнення цілей сталого розвитку».

Крім того, у конференції взяли участь Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, заступник голови Глобального договору ООН, екс-СЕО компанії «Unilever» та ексголова Світової Ради компаній зі сталого розвитку Пол Полман, Генеральна директорка Глобального договору ООН в Україні Тетяна Сахарук, засновник і президент CEO Club Ukraine Сергій Гайдайчук та інші офіційні особи.

 

 

Участь у подібних заходах є проявом академічної та наукової мобільності викладачів навіть у сучасних екстремальних умовах.

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: